Haemme markkinoinnin ja viestinnän tiimiimme sisällöntuottajaa

Tehtävänäsi on sisällöntuotannollisin keinoin inspiroida eri BtoB-asiakaskohderyhmiä, vahvistaa brändimielikuvaamme ja tuottaa mielenkiintoista sisältöä Remeon markkinointi- ja viestintäkanaviin. Suunnittelet ja tuotat sisältöä tekstin, kuvien ja grafiikan keinoin. Markkinointikampanjoiden koordinointi ja aineistojen tuotanto on tärkeä osa työtehtäviäsi. Saat käyttää luovuuttasi ideoiden ja sisältöjen konseptointiin. Analysoit ja kehität sisältöjä sekä prosesseja jatkuvasti dataa hyödyntäen. Työskentelet tiiviisti yhdessä markkinointi- ja viestintäpäällikön kanssa.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää visuaalista silmää ja sujuvaa tekstintuotantoa yhdistettynä positiiviseen tekemisen meininkiin. Sisällöntuotanto on sinulle tuttua ja olet lähettänyt uutiskirjeitä ja hallinnoinut verkkosivuja. Viihdyt kamera kädessäsi ja osaat kuvata ja editoida hyvin. Tunnet somekanavat, niiden formaatit ja sisällölliset vaikutuskeinot. Työntekijänä olet joustava tiimipelaaja, joka kantaa tehtävistään vastuuta itsenäisesti, eikä säikähdä nopeitakaan toimeksiantoja. Eduksi on tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä, mutta tärkeintä on hyvä asenne ja tekemisen draivi.
 
 Tehtävässä vaaditaan seuraavia taitoja

  • Hyvää suomen kielen taitoa ja kykyä tuottaa sujuvaa tekstiä
  • Sosiaalisen median kanavien tuntemusta ja somekanavien sisällönhallintatyökalujen osaamista (esim. Facebook Business Manager)
  • Adobe Indesignin ja Photoshopin käyttöä
  • Uutiskirjetyökalun hallintaa (mm. HubSpot)
  • Google Analyticsin ja muiden datatyökalujen käyttöä
  • Valokuvaustaitoja

Plussaa on, jos osaat

  • Muut analytiikka- ja testaustyökalut (esim. A/B testaus)
  • Tuottaa ja editoida videokuvaa
  • Puhut ja tuotat tekstiä englanniksi

Tarjoamme luovan ja mielenkiintoisen työpaikan pääkonttorillamme Vantaalla. Hyppäät remeolaiseksi herkulliseen aikaan, sillä uusimmat innovaatiomme vahvistavat asemaamme ilmastonmuutoksen vastaisen työn edelläkävijöinä ja pääset tekemään töitä Megatrendien ytimessä. Remeolla työskentelemme joustavasti lähi- ja etätyössä. Tiimisi on innostunut ja energinen – samaa toivomme sinulta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si mahdollisten työnäytteiden kera pikaisesti, mutta viimeistään 7.11.2021 mennessä. Haastattelemme jo hakuaikana ja rekrytointi tehdään heti sopivan hakijan löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäpäällikkö Piia Vilja puh. 0447114825 maanantaina 18.10. klo 13-14, perjantaina 22.10. klo 12-13 ja ke 27.10. klo 10-11.

Remeo Oy on suomalainen ympäristöhuoltoalan yritys, jonka visiona on maailma, jossa ei hukata luonnonvaroja. Kehitämme ratkaisuja, joilla eilisen roskat palautetaan hyötykäyttöön, huomisen raaka-aineiksi. Toimintamme on hiilinegatiivista ja olemme osaltamme viemässä Suomea kohti ilmastotavoitteita. Asiakkaillemme tarjoamme koulutusta kierrätyksestä ja kiertotaloudesta, ympäristöhuollon ratkaisuja sekä parempaa kierrätysastetta. Toiminnallamme tuotamme puhtaita uusiomateriaaleja teollisuuden tarpeisiin. Työllistämme yli 400 ammattilaista 13 eripaikkakunnalla ja kahdeksassa kierrätys- ja hyötykäyttömateriaaleja käsittelevässä laitoksessa. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli n. 90 miljoonaa euroa. Lue lisää meistä: remeo.fi

Osaamisalue: ,