Haemme vakinaiseen työsuhteeseen työnjohtajaa Vantaan kuljetustuotantoon

Meillä Remeo Oy:ssä erinomainen esimiestyö on tärkeä asia. Jos sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja esimiestaidot sekä positiivinen asenne, saatat olla etsimämme henkilö. Työssäsi pääset konkreettisesti kehittämään kiertotaloutta sekä luomaan hyvää asiakaskokemusta.

Toivomme, että sinulla on esim. alempi korkeakoulututkinto logistiikan alalta sekä kokemusta esimiestehtävistä. Olet täsmällinen, vastuuntuntoinen ja sinulla on kykyä toimia ajoittaisen paineen alla. Työssäsi tarvitset myös hyvää tietoteknistä osaamista. Tärkeintä on tekemisesi draivi ja kykysi kehittyä. 

Tehtäviisi kuuluvat mm.           

  • Lähiesimiestyö ja arjen johtamisen kehittäminen
  • Päivittäisen tuotannon ohjaaminen mahdollisimman sujuvasti, tehokkaasti ja turvallisesti
  • Osallistut asiakkaiden kierrätystoimintojen kehittämiseen
  • Osallistut erilaisiin kehityshankkeisiin ja -projekteihin 

Lisätietoja tehtävästä antaa logistiikan liiketoimintajohtaja Kimmo Käenmäki puh.  044 711 4800 (soittoajat: 30.10. klo 12–13 ja 2.11. klo 12 – 14) tai sähköpostitse kimmo.kaenmaki@remeo.fi

Heräsikö kiinnostuksesi? Tartu tilaisuuteen lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 6.11.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Remeo Oy on suomalainen ympäristöhuoltoalan yritys. Yhdessä asiakkaidemme kanssa kehitämme uusia kiertotalouden ratkaisuja, joilla eilisen roskat palautetaan hyötykäyttöön, huomisen raaka-aineiksi. Työllistämme noin 370 ammattilaista 13 paikkakunnalla ja seitsemässä kierrätys- ja hyötykäyttömateriaaleja käsittelevässä laitoksessa. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 89,8 miljoonaa euroa. remeo.fi

Osaamisalue: