Teknisen palvelukeskuksen toimialueen
tilakeskuksessa on haettavana

Lvi-asiantuntijan toimi

 

Lvi-asiantuntija toimii kaupungin kiinteistöjen lvia-teknisten järjestelmien asiantuntijana.

Tehtäviin kuuluu toimia putkimiesten esimiehenä, energiaseurannan sekä energian säästöön liittyvien asioiden asiantuntijana, rakennushankkeiden rakennuttamis- ja suunnittelutehtävissä sekä lvia-valvojana.

Vakituisen toimen pätevyysvaatimuksena on soveltuva lvi-alan tutkinto (lvi-teknikko, insinööri tms.) sekä riittävä kokemus lvia-alasta.

Tehtävässä menestymiselle on eduksi kokemus kunnallisesta toimintaympäristöstä ja julkisten rakennusten tehtäväkentästä. Hyvät vuorovaikutustaidot, tietotekniset taidot, kehittämishalukkuus sekä hyvät suulliset ja kirjalliset taidot ovat välttämättömät. Toimen palkkaus määräytyy kuntien teknisen sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Hannu Mattila p. 019 758 4872.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme jättämään ensisijaisesti oheisen hakupainikkeen kautta 27.8.2019 klo 14 mennessä tai osoitteella

Riihimäen kaupunki
Teknisen palvelukeskuksen toimialue
Tilakeskus
V.O. Mäkisen katu 2
11120 Riihimäki

Riihimäen kaupunki

 

Osaamisalue: ,

Riihimäen kaupunki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.