Finnlines Oyj

(Junior) Marketing Specialist

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 16.12.2022, 10:00
  • Suljettu 12.01.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

(Junior) Marketing Specialist

Sykkiikö sydämesi merelle ja matkailulle? Haluaisitko päästä maakravuksi merelliseen ympäristöön? Oletko innokas ja monipuolinen markkinointisisällön tuottaja, joka haluaa päästä rakentamaan kestävän matkailun menestystarinaa yhdessä Suomen johtavista laivanvarustamoista?

Finnlines tarjoaa kestäviä laivamatkoja Itämerellä. Ropax-konseptimme yhdistää matkustaja- ja rahtikuljetukset ja yhtiön matkustajarahtilaivat tarjoavat palveluja Suomesta Saksaan ja Ahvenanmaan kautta Ruotsiin sekä Ruotsista Saksaan. Reittien ja alusten korkea käyttöaste takaa mahdollisuuden matkustaa kestävällä ja vastuullisella tavalla.

Finnlinesin kestävän kehityksen edistäminen on osa jokapäiväistä toimintaamme. Se näkyy niin operatiivisessa suunnittelutyössä, jokapäiväisessä toiminnassamme kuin yhteistyössämme erilaisten sidosryhmien kanssa. Visit Finland myönsi Finnlinesille vastuullisen matkailun merkin tunnustuksena pitkäjänteisestä työstä kestävien arvojen puolesta.

Haemme nyt kasvumatkallemme vahvistusta markkinointitiimiin vakituiseen työsuhteeseen. Vuonna 2023 meille saapuu kaksi aivan uudenlaista superstar-luokan ropax-alusta. Uusi konsepti ja uudenlainen asiakaskokemus vaativat myös uudenlaisen lähestymisen markkinointiin. 

Tuleva työnkuvasi:

Työtehtäviisi (Junior) Marketing Specialistina kuuluu sisällönsuunnittelu, -tuotanto ja -kehittäminen erityisesti digialustoille. Medioina muun muassa nettisivut, uutiskirjeet, natiiviartikkelit, display, hakukonemarkkinointi ja sosiaalinen media. Luot ajoittain tekstisisältöä myös lehti-ilmoituksiin, messumateriaaleihin tai ulkomainontaan. 

Tuleva (Junior) Marketing Specialist työskentelee osana kolmehenkistä matkustajaliikenteen markkinointitiimiä. Markkinointitiimin lisäksi työskentelet tiiviissä yhteistyössä eri liiketoiminta-alueidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa ja tukenasi on koko matkustajaliikenteen mukava ja dynaaminen osasto. 

Tarjoamme sinulle:

Tämä tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kehittää ja syventää ammattitaitoasi Suomen johtavassa varustamossa. Lisäksi saat:

  • Loistavan tilaisuuden päästä mukaan rakentamaan kestävän matkailun menestystarinaa kansainvälisessä toimintaympäristössä. 
  • Mahdollisuuden päästä kehittämään nykyisiä toimintoja ja kerryttämään arvokasta työkokemusta uuden tuotteen lanseerauksen parissa.
  • Vastuullisen ja luotettavan työnantajan, jonka toiminta osana Grimaldi-konsernia on pitkäjänteistä ja mahdollistaa vakaan taloudellisen aseman.
  • Mukavat ja kannustavat tiimikaverit, jotka jo innolla odottavat uutta tiimin jäsentä.
  • Kuukausipalkan, joka määräytyy henkilön kokemuksen ja osaamisen perusteella, palkkahaarukka tässä tehtävässä on 2500-3200 euroa/kk.
  • Työskentelyn hybridimallin eli mahdollisuuden työskennellä osan viikkoa sekä etänä, että omalla työpisteellä pääkonttorillamme merellisessä Vuosaaren Satamassa, Helsingissä.
  • Matkapuhelin- ja lounasedun, sekä monipuolisen työterveyshuollon Mehiläisessä ja vakuutukset, jotka kattavat vapaa-aikanakin.

Odotamme sinulta:

Ennen kaikkea toivomme, että olet idearikas ja monipuolinen tekstintuottaja ja sinulta luonnistuu niin ytimekkäät mainostekstit kuin matkailuun inspiroivat artikkelit. Suhtaudut intohimoisesti kirjoittamiseen ja osaat sanoittaa vastuullisen matkustuksen teemoja helposti ymmärrettävään muotoon. Lisäksi toivoisimme, että sinulla on:

  • Tehtävään soveltuva AMK- tai muu korkeakoulututkinto.
  • Vahvat koordinointi- ja yhteistyötaidot, langat pysyvät käsissäsi myös ajoittaisessa kiireessä ja olet oma-aloitteinen sekä joustava.
  • Kokemusta nettisivujen WordPress -julkaisuhallintajärjestelmästä ja sähköpostimarkkinoinnin työkalusta.
  • Tehtävässä on hyötyä SEO-ymmärryksestä, Adoben InDesign- ja Photoshop-ohjelmien osaamisesta, digitaalisen markkinoinnin työkaluista sekä markkinoinnin automaatio -ohjelman hallinnasta.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjoitustaitoa. Ruotsin kielen taidon katsomme eduksi.

Innostuitko?

Jos tehtävä herätti mielenkiintosi ja voisit olla meidän tuleva sisällöntuottajastaramme, lähetä lyhyt hakemuksesi ja CV:si meille viimeistään keskiviikkona 11.1.2023 oheisen linkin kautta. Mainitsethan hakemuksessasi milloin olet valmis aloittamaan. Voit liittää mukaan myös mahdollisia työnäytteitäsi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
 Lisätietoja tehtävästä antaa matkustajaliikenteen markkinointipäällikkö Mira Alhonen, puh. +35850 565 4601, torstaina 22.12. klo 13-15, torstaina 29.12. 10-12 ja tiistaina 3.1.2023. klo 10-12.

Lisätietoja yrityksestämme löydät www-sivuiltamme. Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa.

Kuva, joka sisältää kohteen teksti

Kuvaus luotu automaattisesti

Finnlines on Itämeren, Pohjanmeren ja Biskajanlahden johtavia rahti- ja matkustajaliikennevarustamoja. Yhtiön matkustajarahtilaivat tarjoavat palveluja Suomesta Saksaan ja Ahvenanmaan kautta Ruotsiin sekä Ruotsista Saksaan. Finnlinesin roro-alukset liikennöivät Itämerellä, Pohjanmerellä ja Biskajanlahdella. Yhtiöllä on tytäryhtiöt tai myyntikonttorit Saksassa, Belgiassa, Britanniassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Puolassa. Merikuljetusten lisäksi yhtiö tarjoaa satama palveluja Helsingin ja Turun satamissa. Finnlines on osa Grimaldi-konsernia, joka on yksi maailman suurimpia roro-varustamoita ja suurin rahti- ja matkustajaliikennettä (Motorways of the Sea) Euroopassa harjoittava varustamo. Tämän ansiosta Finnlines pystyy tarjoamaan linjaliikennepalveluja Välimeren, Länsi-Afrikan sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikan itärannikon satamiin. 

Finnlines on kansainvälinen yhtiö, joka työllistää yli 1 600 henkilöä seitsemässä maassa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2021 oli 579.9 miljoonaa euroa ja tulos 74.7 miljoonaa euroa.

Osaamisalue: