Instru optiikka Oy

Myymäläpäällikkö 37,5h/vko Instrumentarium ja Nissen Kempele Zeppelin

  • Sijainti Kempele
  • Julkaistu 05.02.2024, 8:00
  • Suljettu 19.02.2024, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Myymäläpäällikkö 37,5h/vko Instrumentarium ja Nissen Kempele Zeppelin

Kempeleen Zeppelinin Instrumentarium- ja Nissen- myymälöihin haetaan myymäläpäällikköä – näytä vahvuutesi ja hae meille töihin!

Myymäläpäällikkönä vastaat myymälöistäsi, niiden tuloksesta sekä jokaisesta tiimisi jäsenestä. Huolehdit kokonaisvaltaisesti sekä tiimistäsi että asiakkaistamme ja omalla toiminnallasi varmistat onnistuneen asiakaskokemuksen. Olet työnantajasi edustaja ja oman tiimisi keulakuva. Arvostamme Instru Optiikalla hyvää ja kannustavaa esihenkilötyötä ja uskomme siihen, että vain motivoitunut ja hyvinvoiva työyhteisö saa aikaan hyviä tuloksia ja onnistumisia.

Etsimme tehtävään energistä myymäläpäällikköä, joka innostuu myyntitavoitteista ja pystyy hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia. Olet ratkaisukeskeinen ja oman tiimisi hyvinvointi on sinulle tärkeää. Toivomme, että olet johdonmukainen, lempeä ja rohkea – omalla esimerkillä johtaminen korostuu tässä roolissa vahvasti. Sovellut tehtävään hyvin, kun olet myyntihenkinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Myymäläpäällikön keskeiset työtehtävät:

  • Vastaat omien myymälöidesi myynnistä ja kannattavuudesta
    • henkilökunnan valmentaminen esimerkkiä näyttäen
    • tavoitteiden asettaminen ja toteutumisen seuranta sekä tarvittavat toimenpiteet
    • työvuorosuunnittelu
    • myymälätyöskentely tiimisi kanssa
  • Vastaat ketjukonseptin toteutumisesta ja yhteisten toimintatapojen noudattamisesta omissa myymälöissäsi
  • Tehtävänäsi on ylläpitää hyvää työilmapiiriä ja oman tiimisi hyvinvointia

Tehtävä on vakituinen ja töiden aloitus voidaan sopia joustavasti. Työaika on 37,5 h/viikko – myymälät sijaitsevat kauppakeskuksessa, joka on auki maanantaista sunnuntaihin klo 10 – 20.

Tarjoamme kaikille uusille instrulaisille kattavan perehdytyksen ja autamme sinua onnistumaan tehtävässäsi. Saat tuntuvat alennukset laajasta tuote- ja palveluvalikoimastamme kattavaa työterveyshuoltoa ja liikunta- ja kulttuurietua unohtamatta.

Noudatamme myymälöissä kaupan alan ja optikoiden työehtosopimuksia. Myymäläpäällikön palkka koostuu peruspalkasta ja myymäläpäällikkölisästä. Lisäksi tehtävässä on mahdollista ansaita sekä myymälä- että henkilökohtaisia provisioita.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus urasivuillamme www.instruoptiikka.fi/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Kristal Kakko, rekry@instru.fi.

Tietoa Instru Optiikasta

Me Instru Optiikka Oy:ssä tarjoamme sinulle mahtavan työyhteisön, joka toivottaa uudet työntekijät lämpimästi tervetulleiksi. Olemme vakaa, jo 130 vuotta alalla toiminut, ihmiskeskeinen työnantaja. Toimintaamme ohjaa halu toimia markkinoiden johtavana näönhuollon ammattilaisena ja asiakkaiden ykkösvalintana. Instrumentarium, Nissen ja Keops ovat Instru Optiikan ketjuja, joten uramahdollisuudet ovat meillä erinomaiset. Lisäksi olemme osa maailmanlaajuista EssilorLuxottica-konsernia, mikä mahdollistaa myös kansainvälisen yhteistyön ja mielenkiintoiset urapolut. EssilorLuxotticaan kuuluvat optisen alan ketjut toimivat yhteensä yli 150 maassa yli 180 000 työntekijän voimin kattaen noin 18 000 myymälän myymäläverkoston.

Meille on sydämen asia löytää asiakkaan jokaiseen elämäntilanteeseen sopivat näkemisen ratkaisut. See More – Be More!

Osaamisalue: