Securitas Oy

24MobilePatrol ja 24CityPatrol – vartijoita Lappeenrantaan

  • Sijainti Lappeenranta
  • Julkaistu 12.12.2022, 0:00
  • Suljettu 12.01.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

24MobilePatrol ja 24CityPatrol – vartijoita Lappeenrantaan

Haluamme erottua joukosta. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

24MobilePatrol – vartijoita Lappeenrantaan

24MobilePatrol vartijan tehtävissä vastaat henkilöturvallisuudesta asiakaskohteissa. Työvuoron aikana suoritettavilla toistuvilla asiakaskäynneillä vaikutat kohteiden henkilöstön sekä asiakkaiden turvalliseen työympäristöön sekä sujuvaan arkeen. Kohteilta tulevat vartijakutsut ovat myös merkittävä osa 24MobilePatrol-vartijan työvuoroa. Työvuoroja on tarjolla kaikkina vuorokauden aikoina ja kohteelta toiselle liikutaan autolla.

24CityPatrol -vartijan tehtävät ovat monipuolisia liikkeiden henkilöstön ja omaisuuden suojaamistehtäviä. Toiminta ympäristösi pääpaino on kauppakeskuksissa ja niiden läheisyydessä olevissa liikkeissä. Tehtävissä korostuu asiakaspalvelu ja vaativien asiakastilanteiden hoitaminen. 

Toivomme hakijoilta

Hyvää asiakaspalveluasennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, jämäkkyyttä sekä kykyä hoitaa tarvittaessa hankaliakin erityistilanteita ammattimaisesti. Kielitaitovaatimuksena tehtävässä on sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito sekä katsomme eduksi englannin kielen osaamisen.

Henkilöstöetuihimme lukeutuu mm. jatkokouluttautumismahdollisuuksia ja erilaisia tuote- ja palveluetuja. Yrityksellämme on myös lomamökkietu saatavissa kaikille työntekijöillemme. Työntekijöiden hyvinvoinnista huolehdimme kuntosaliedulla joka sisältää -50% kuntosalin kk jäsenyyden hinnasta. 

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta huolellisesti. Toimithan nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Edellytämme

Tehtävä edellyttää 18 vuoden ikää, vartijakorttia sekä ajokorttia. 

Hae paikkaa oheisen linkin kautta mahdollisimman pian.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

JÄTÄ HAKEMUS

Tietosuojaseloste

Saavutettavuus

Evästeet

Osaamisalue: