Securitas Oy

24Patrol -vartija Tampereelle

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 30.09.2022, 16:00
  • Suljettu 10.10.2022, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

24Patrol -vartija Tampereelle

Haluamme erottua joukosta. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

24Patrol -vartijaa Tampereelle

24Patrol -vartijana valvot useamman kohteen turvallisuutta vuorosi aikana. Ennaltaehkäiset ongelmatilanteita ja tarvittaessa teet yhteistyötä viranomaisten kanssa. 24Patrol -vartija liikkuu kohteiden välillä autolla omalla vastuualueellansa pääosin päivä- ja ilta-aikaan.

Edellytämme

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Työskentely 24Patrol -vartijana edellyttää, että viihdyt käytännönläheisessä ja itsenäisessä työssä ja hoidat vastuullisesti erityistilanteita. Itsenäisestä työstä huolimatta kollegasi ja esimiehesi eivät ole kaukana, vaan heiltä saat tarvittaessa neuvoja ja apua. Työyhteisömme onkin tiivis,  rento sekä yhteisöllinen.

Työsi edellyttää ajokorttia (B) ja ajotaitoa, sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Emme odota sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta turvallisuusalan työkokemus katsotaan eduksi. Toivomme voimassa olevaa vartijakorttia, mutta oikean asenteen omaavan henkilön löytyessä, olemme vartijakortin valmiit sinulle kouluttamaan.

Tarjoamme

Tarjoamme Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. kuntosalietu, erilaisia tuote- ja palveluetuja sekä muuta virkistystoimintaa.

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä. Huomioithan, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Tervetuloa osaksi Securitas Tampereen tiivistä ja erinomaista työyhteisöä!

Osaamisalue: