Haemme asiakkaillemme särmääjiä, hitsaajia, koneistajia ja muita metallialan osaajia.

Työtä tehdään eri hitsausmenetelmillä, puristimilla ja levyleikkureilla. Kokemus sahauksesta, taivutuksista ja särmäyksestä plussaa. Koneistuksen osalta cnc-koneistus ja sorvaus eduksi.
Eduksi luetaan myös kuvanlukutaito ja hitsausluokat, vähintään toivotaan valmiutta hitsata luokat voimaan tarvittaessa.

Voit olla aloitteleva osaaja tai jo kokenut ammattilainen, kykenet itsenäiseen työhön ja olet työtavoiltasi ahkera, aikaansaapa ja vastuullinen. 

Työ edellyttää vuorotyövalmiutta ja hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme työsopimuksen aluksi RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä, josta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä jatkossa yritykseen vakituiseen työhön. Työsuhteissa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja hakuun liittyen antaa RTK-henkilöstöpalvelut rekrytointivastaava Mari Laitinen puh. 044 412 4279 / mari.laitinen@rtkpalvelu.fi tai rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 / jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Osaamisalue: