Koulutuskuntayhtymä Tavastia

Ammatillinen erityisopettaja, OTE-paja

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 05.07.2022, 15:00
  • Suljettu 31.07.2022, 15:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ammatillinen erityisopettaja, OTE-paja

Haemme Ammattiopisto Tavastiaan OTE-pajaan ammatillista erityisopettajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen 15.8.2022 – 31.7.2023. Aloitusajankohdasta on myös mahdollisuus sopia.

Erityisopettaja opettaa ja ohjaa OTE-pajassa opiskelijoita, jotka tarvitsevat joustavan opiskelusuunnitelman, uusia ratkaisuja opinnoissa jatkamiseen ja tukea opiskeluarkeen. Opiskelijoiden opiskeluaika OTE-pajassa ja tavoitteet vaihtelevat yksilöllisen suunnitelman mukaan.

OTE-pajassa kanssasi työskentelee toinen erityisopettaja. Teet yhteistyötä myös mm. vastuuopettajien, osastojen erityisopettajien, yhteisten tutkinnon osien opettajien ja opinto-ohjaajien kanssa. OTE-pajassa opetat paikallista valinnaista ammatillista tutkinnon osaa, joka sisältö painottuu opiskelijan työelämäosaamisen edistämiseen sekä itseohjautuvuustaitojen ja yhteistyötaitojen vahvistamiseen. Lisäksi opetat yhteisiin tutkinnon osiin kuuluvia valinnaisia osaamistavoitteita, kuten hyvinvointitaitoja. Työhösi kuuluu vahvasti myös toiminnan ja opiskelutaitojen ohjausta. Opetusta voi olla myös samanaikaisopettajana toisen opettajan työparina.

Arvostamme taitoa kohdata erilaisia oppijoita, avointa ja itsenäistä työotetta sekä kykyä työskennellä erilaisissa ympäristöissä ja tilanteissa. Lisäksi kokemus erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden opettamisesta ja ohjaamisesta katsotaan eduksi. Painotamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavuutta sekä kykyä työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme myös halua ja osaamista kehittää joustavia polkuja ja OTE-pajan opetusta.

Opetushenkilöstön kelpoisuudet määräytyvät asetuksen 986/1998 14 § mukaan. OTE-pajan opettajalta edellytämme ammatillisen erityisopettajan kelpoisuutta. Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon. Tällöin edellytetään tehtävään soveltuvaa kokemusta ja osaamista sekä soveltuvaa opettajan kelpoisuutta.

Ennen työn aloittamista on esitettävä rikostaustaote siten kuin laissa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä säädetään (504/2002). Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä on koeaika, joka on puolet määräaikaisen palvelussuhteen kestosta.

HAKEMINEN 

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 31.7.2022 kello 15.00 mennessä. Kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee liittää hakemukseen ja alkuperäiset esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

LISÄTIEDOT 

Koulutuspäällikkö Riikka Lehto, puh. 050 4737 323, riikka.lehto@kktavastia.fi

Koulutuskuntayhtymä Tavastia on savuton työpaikka.

Osaamisalue: