Parmaco on suomalainen yritys, joka lainaa asiakkaiden tarpeiden mukaan suunniteltuja ja rakennettuja koulu-, päiväkoti-, toimisto- ja hoivatiloja yli 50 vuoden kokemuksella. Lisäksi valmistamme ja myymme Master-työmaatiloja. Parmaco-rakennukset sekä Master-työmaatilat valmistamme omissa tehtaissamme Leppävirralla ja Pyhäjoella.
Julkisen sektorin lisäksi asiakkaitamme ovat teollisuuslaitokset, valtionyhtiöt ja liikelaitokset. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli 66 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on 190 henkilöä.
Markkina-alueemme ovat Suomi ja Ruotsi.
Tutustu meihin osoitteessa www.parmaco.fi

 

Haemme asiakkaallemme Parmaco Production Oy:lle TARJOUSLASKENTAPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.
Valittu henkilö voi työskennellä pääsääntöisesti Tampereelta käsin.

Päätehtäviäsi tulevat olemaan kustannuslaskenta Suomessa ja Ruotsissa valmistettavien rakennusten tehdasvalmistukseen, projektien lähtötietojen asettaminen sekä toimiminen osana tarjouksia tekevää tiimiä.

Tehtävän menestyksekkään hoitamisen perusedellytykset ovat rakennustekniikan ymmärtäminen (koulutus ja/tai työkokemus), suunnitelmien lukutaito sekä sujuva kielitaito englannista ja ruotsista.
Päivittäisinä työkaluina sinulla on Autocad-, Excel- ja V10-ohjelmat.

Työ vaatii sinulta matemaattista ymmärrystä, paineensietokykyä ja tarkkaa sekä jatkuvaa analysointikykyä. Lisäksi sinun tulee olla pitkäjänteinen ja reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin sekä hallita useita eri kokonaisuuksia työpöydälläsi yhtä aikaa.

Parmacolla saat työhösi vastuuta, merkityksellisyyttä sekä mahdollisuuden kehittyä ja edetä kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä, jossa yhdessä tekeminen on osa arkipäiväistä työkulttuuria.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta, työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa:
Rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo.
Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.

Osaamisalue: , ,

Samankaltaisia ilmoituksia

Etkö löytänyt sopivaa ilmoitusta?

Anna potentiaalisten työnantajien löytää sinut luomalla itsellesi osaajaprofiili ilmaiseen Rekrytointi.com Osaajapankkiin. Profiilisi avulla Suomen parhaat työnantajat voivat tarjota sinulle kokemustasi ja osaamistasi vastaavia työtehtäviä.

Luo osaajaprofiili

Lähetä tämä ystävällesi