RTK-Palvelu Oy

Siivouksen palveluesimies, Lappeenranta

  • Sijainti Lappeenranta
  • Julkaistu 08.11.2022, 11:30
  • Suljettu 28.11.2022, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Siivouksen palveluesimies, Lappeenranta

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!www.rtkpalvelu.fi

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme uusia siivouksen PALVELUESIMIEHIÄ!

Haluatko tehdä työtä ammattitaitoisessa, monimuotoisessa porukassa, jossa vallitsee hyvä yhteishenki? Oletko siivousalan osaaja, joka viihtyy esimiestehtävissä ja omaa hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot? Jos vastasit kyllä, niin sovit meille loistavasti! 

Mitä tarjoamme

Tilaisuutta päästä työskentelemään monipuolisissa asiakaskohteissa yhdessä oman tiimisi kanssa. Työ sopii hyvin henkilölle, joka nauttii monipuolisesta työstä, on sosiaalinen ja työskentelee mieluummin porukassa kuin puurtaa yksin. Meillä arjen haasteista ei tarvitse selviytyä yksin vaan saat tueksesi ammattitaitoiset ja avuliaat työkaverit. 

Mitä odotamme

Palveluesimiehenä vastuullesi kuuluu asiakaskohteidemme siivouspalveluiden sujuvuuden varmistaminen ja operatiivinen suunnittelu. Tulet toimeen suomen ja englannin kielellä. Tartut innokkaasti uusiin haasteisiin ja työskentelet joustavasti asiakastarpeiden mukaisesti. 

Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta siivousalalta, työnjohdollisista tehtävistä sekä kykyä toimia itseohjautuvassa esimiesroolissa, jossa vastaat osaltasi myös henkilöstön johtamisesta ja työntekijöiden motivoimisesta osana päivittäistä tekemistä. Hakijan eduksi katsotaan alalle soveltuva ammattitutkinto. 

Työsuhde ja palkkaus

Tehtävä on kokoaikainen ja siinä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Palkkaus tehtävissä on erillisen sopimuksen mukaan, huomioiden sinun aiempi kokemus- ja koulutustaustasi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konsernityrityksen henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus verkkosivuillamme palkkatoiveineen jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme! Emme käsittele sähköpostitse saapuvia hakemuksia.    

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.