Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Lähihoitaja, töidenjako, kotihoito ja palvelutalot

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 01.12.2022, 12:00
  • Suljettu 15.12.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitaja, töidenjako, kotihoito ja palvelutalot

Vanhusten palvelujen toimiala, Kotona asumisen palvelut, Vanhusten palvelujen järjestäminen ja ostopalvelut 

Kotihoidon töidenjako ja yöhoito 
Kielotie 25, 01300 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Etsimme lähihoitajaa töidenjakajien tiimiin! 

Lähihoitaja tai alan opiskelija, tule palvelutalojen ja kotihoidon töidenjakoon määräaikaiseen tehtävään. Töidenjakajien tiimissä jokainen töidenjakaja vastaa oman kotihoidon alueensa tai palvelutalojen asiakaskäyntien jakamisesta. Töidenjakajan työtehtäviin kuuluu päivittäisten työlistojen – ja reittien suunnitteleminen sekä tarpeellisten muutosten tekeminen Apotissa. Työskentely tapahtuu tiiviissä yhteistyössä eri yksiköiden työntekijöiden sekä oman tiimin kanssa.

Töidenjaon tehtävässä työskentelevältä odotamme hyvää paineensietokykyä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Luemme eduksi kokemuksen potilastietojärjestelmä Apotin käytöstä sekä kokemuksen kotihoidossa tai palvelutalossa työskentelystä. Toivomme, että sinulla on Sote ammattikortti ja reipas työote.

Tiiminä olemme avoin, työhönsä sitoutunut ja motivoitunut työyhteisö. Toimistomme sijaitsee Tikkurilassa Suopursun palvelutalon yhteydessä, jossa töidenjakajien tiimi työskentelee keskitetysti. Saat työtehtävään suunnitelman mukaisen perehdytyksen sekä tuen muilta tiimin töidenjakajilta. Jaettava kotihoidon alue tai palvelutalo vaihtuu tarpeen mukaan. 

Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa. Sinulla on mahdollisuus tehdä työtä sekä paikan päällä Tikkurilassa, että etänä.

Kiinnostuitko? Soita ja jutellaan lisää! Tervetuloa meille töihin!

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun. Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Määräaikainen, alkaen 26.01.2023 (tai sopimuksen mukaan) – 08.12.0203

Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Työajan lisätiedot: 38 h 15 min/viikko, jaksotyö

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Lääkelupien puuttuessa edellytämme niiden suorittamista ensimmäisen 3 kuukauden aikana

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta,

Palvelussuhteen muoto: Työsuhde

Tehtäväkohtainen palkka:  Sote-sopimuksen mukaan.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00. 

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

toimintayksikön esimies Korhonen Piia
0438258876, piia.korhonen2@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 8-15

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.
 
Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.
 
Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
 
 #vakehyva #hyvantekijät

Osaamisalue: