Mäntsälän kunta

Päiväkotiapulainen

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 17.02.2023, 8:00
  • Suljettu 04.03.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Päiväkotiapulainen

Etsimme joukkoomme päiväkotiapulaista päiväkotiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 3.4.2023 alkaen. Ensisijainen työskentelypaikka on työsuhteen alkaessa Nummisten päiväkoti.  

Päiväkotiapulaisen tehtävänä on huolehtia asiakkaiden ja henkilökunnan toimitilojen siivouksesta, vaatehuollosta ja lapsiryhmässä työskentelystä. 

Siivoushuollon tehtäviin kuuluu mm.: siivouksesta ja hygieniasta vastaaminen, kiinteistön kunnon seuraaminen, jätehuolto, hankinnat. Tekstiilihuollon tehtäviin kuuluu mm. vuodevaatteiden ja muiden tekstiilien pesu ja hankinnat. Lisäksi päiväkotiapulaisen tehtäviin kuuluu lapsiryhmässä työskenteleminen sovitusti, tarpeen mukaan.

Olet siivouksen ammattilainen ja nautit lasten seurasta sekä vaihtelevista työtehtävistä. Opit helposti uutta ja osaat toimia itsenäisesti. Sinussa elää vahvasti leikki ja leikkimielisyys. Tehtävässä vaaditaan hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, työhön sitoutumista, ahkeruutta, kykyä mukautua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin joustavasti.

Mäntsälä on vireä ja vehmas kunta, jossa eletään turvallista, ihmisenkokoista arkea sujuvien palveluiden, monipuolisten vapaa-ajan mahdollisuuksien ja kätevien liikenneyhteyksien äärellä. Kunnan keskeiset arvot, turvallisuus, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire ohjaavat toimintaamme. Haluamme olla parhaan arjen paikkakunta, jossa on hyvä elää, työskennellä ja yrittää. 

Mäntsälän varhaiskasvatuksessa työskentelet osana kuuden päiväkodin johtajan päiväkotikokonaisuutta, noin 800 lapsen varhaiskasvatuksessa. 

Toimitilahuoltajan koulutus, alan työkokemus ja hyvä suomen kielen suullinen sekä kirjallinen taito luetaan eduksi.

Työpaikkamme on savuton ja tuoksuton.

Valitun on toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikostaustaote lasten kanssa
 toimimiseen. Tehtävään valituilla on kuuden kuukauden koeaika.
 Hakemukset jätetään sähköisenä Mäntsälän kunnan sivuilla osoitteessa
 http://www.mantsala.fi/avoimet-tyopaikat. CV ja tutkintotodistus liitetään sähköiseen
 hakemukseen.

Hakuaika: 17.2.- 3.3.2023 klo 12

Palkkaus: varhaiskasvatuksen päiväkotiapulaisen tehtäväkohtainen palkkaus 2002,40€ / kk, 

Työaika: 38 h 15 min/viikko.

Haastattelut järjestetään hakuajan päätyttyä paikan päällä tai Teamsillä, kutsu tulee sähköpostitse.

Lisätietoja: Janna Honkanen p. 0403145614

sähköposti: etunimi.sukunimi@mantsala.fi

 

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi