Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Sosiaalityöntekijä, ilman huoltajaa maahan tulleiden sosiaalityö

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 19.02.2024, 12:00
  • Suljettu 12.03.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sosiaalityöntekijä, ilman huoltajaa maahan tulleiden sosiaalityö

Aikuissosiaalityön ja vammaispalvelujen toimiala, Aikuissosiaalityön palvelut
Kotoutumista tukevat sosiaalipalvelut
Kielotie 7 , 01300 Vantaa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on matkalla kohti Suomen parasta hyvinvointialuetta. Uskomme yhdessä muodostettuihin arvoihimme oikeudenmukaisuus, vastuullisuus ja rohkeusOsuvatko arvot yhteen omiesi kanssa? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Tule sinäkin osaksi hyväntekijät-joukkuettamme!  

Kyseessä on uusi virka, jossa pääset työskentelemään ilman huoltajaa tulleiden lasten ja nuorten kanssa!

Yksikkömme tarjoaa palveluja kotoutumisvaiheessa oleville pakolaistaustaisille asiakkaille. Asiakkaina ovat alaikäisinä ilman huoltajaa maahan saapuneet oleskeluluvan saaneet lapset, ihmiskaupan uhrit, kiintiöpakolaiset, ilman oleskeluoikeutta olevat sekä kotouttavaan jälkihuoltoon kuuluvat asiakkaat.  

Sosiaalityöntekijä toimii omatyöntekijänä vastaten lasten palvelutarpeenarvioinneista, asiakassuunnitelmista, ja suunnitelmallisesta asiakastyöstä. Tehtävään kuuluu olennaisesti yhteistyö lasten edustajien, perheryhmäkodin henkilökunnan tai lapsen läheisverkostojen kanssa. Sosiaalityöntekijä koordinoi lapsen verkostoja, ja jalkautuu myös lapsen kasvuympäristöön. Tässä tehtävässä on erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään alaikäisten ilman huoltajaa tulleiden lasten kanssa tehtävää sosiaalityötä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella.

Toivomme sinun olevan kiinnostunut maahanmuuttotyöstä, oma-aloitteinen sekä hyvää työilmapiiriä vaaliva. Voit olla joko pitkään alalla toiminut tai vielä uusi.   

Tehtävä edellyttää sosiaalityöntekijän kelpoisuutta. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa myös ne sosiaalityön opiskelijat, jotka täyttävät sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukaisen sosiaalityöntekijän sijaisen kelpoisuusvaatimukset.      

Arvostamme kehittämismyönteistä työotetta sekä kokemusta moniammatillisesta työskentelystä. Arvostamme lisäksi kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä sosiaalipalveluissa, sekä erityisesti osaamista ilman huoltajaa tulleiden lasten kanssa työskentelystä.

Toimipisteemme sijaitsevat sekä Tikkurilassa että Keravalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työskentely alueena on koko Vantaan ja Keravan alue. Huolehdimme työhyvinvoinnistamme säännöllisellä työnohjauksella, tiimikokouksilla, yhteisillä kahvihetkillä ja huumorilla. Meillä on käytössä mentorointiohjelma sekä perehdyttämiseesi panostetaan. Pääset osaksi kotouttavan jälkihuollon tiimiä ja teet aktiivista yhteistyötä yksikön omien perheryhmäkotien kanssa.

Miksi me? Tarjoamme koulutusmyönteisen toimintakulttuurin, moniammatillisen työyhteisön, osaavat kollegat ja lähijohtajan tuen.  Tässä työssä pääset aktiivisesti osallistumaan kehittämistyöhön. Käytössä on Apotti -järjestelmä, johon saat koulutusta.  

Laita hakemuksesi pian tulemaan, sillä voimme aloittaa haastattelut jo hakuaikana. 

Mikäli haluat kuulla lisää tehtävästä, olethan yhteydessä. Voit myös sovitusti tulla tutustumaan meihin paikan päälle.  

Meille kotoutumista tukevissa sosiaalipalveluissa on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisista taustoista olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisiin kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue?  

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla     

  • lounasedun 
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun 
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut 

Olemme kompaktin kokoinen, lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa

Tutustu tuleviin työkavereihisi > Töissä VAKEssa -blogit 

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 01.04.2024 tai sopimuksen mukaan
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Virkasuhde
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: 37,45 h/vko
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote,
Tehtäväkohtainen palkka: 3 941,61 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00. 

Jäikö jokin askarruttamaan?  

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme: 

johtava sosiaalityöntekijä
Kuronen-Hakkarainen Mari
0405053309
mari.kuronen-hakkarainen@vakehyva.fi
Tavoitettavissa 27.2-5.3. klo9-16 (mikä en pääse vastaamaan, niin jätä viesti )

maahanmuuttajapalvelujen päällikkö Minna Tuovinen
043 8269109
Tavoitettavissa 22.2-5.3. klo 9-16

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella työskentelee 5 400 osaavaa asiantuntijaa ja ammattilaista. Olemme kaikki hyvantekijöitä! Keskitymme siihen, missä olemme parhaita, päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen  ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä 280 000 asukkaan parissa.  Olemme Suomen monikulttuurisin kaksikielinen hyvinvointialue. Työkielemme on suomi. 

Lue meistä lisää Meille töihin-sivullamme ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#VAKE #hyvantekijät 

Osaamisalue: