RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä ympäri Suomen. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

 

RTK-Palvelu Oy rekrytoi elektroniikka-asentajaa/lukkoseppää (1-2 hlöä) Lahteen. Työssä tarvitaan itsenäistä ja vastuullista työotetta, kädentaitoja, nuhteettomuutta (turvasuojaajakortti) sekä asiakaspalvelutaitoja. Hakijan eduksi luetaan sopiva koulutustausta esim. elektroniikka- tai tietotekniikka-alalta ja/tai metalli-, puu- tai sähköalan koulutus. 

Työtä löytyy sinulle, moniosaaja, joka olet kiinnostunut kädentaitoja vaativista monipuolisista ja haastavista elektroniikka-asentajan/lukkosepän työtehtävistä. Työstä suoriutuminen edellyttää riittävää suomen kielen osaamista. Alalla toimiminen edellyttää ajokorttia, hyvää terveyttä sekä käynnin työhöntulotarkastuksessa.

Työtehtäviisi kuuluvat kaikki elektroniikka-asentajan/lukkoalan työt aina suunnittelusta ja testauksista, lukkojen sarjoituksista asennuksiin, korjauksiin, huoltoon ja ylläpitoon vaihtuvissa asiakaskohteissa.

Mikäli kiinnostuit, hae viimeistään 10.12.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa lukkoliiketoiminnan yksikönpäällikkö Kari Göös, 050 4433477 arkisin klo 13 – 15.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu Oy on Suomen johtavia kiinteistöpalvelualan yrityksiä 40 vuoden kokemuksella. Konsernin liikevaihto on n. 120 milj. euroa ja sen palveluksessa työskentelee maanlaajuisesti noin 3500 alansa ammattilaista.

RTK-Palvelu tarjoaa siivous-, kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.
www.rtkpalvelu.fi