RTK-Palvelu Oy

Jäänhoitajia Nokia Arenalle

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 21.11.2023, 9:00
  • Haku päättyy 21.12.2023, 23:59
  • Vakituinen
  • Kokopäiväinen
  • Hae helposti Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Rekrytointi.com Osaajapankin profiilia pohjana!
  • 21.12.2023, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Rekrytointi.com Osaajapankin profiilia pohjana!

Jäänhoitajia Nokia Arenalle

Haluatko olla osa ammattimaista tiimiä ja tuoda oman osaamisesi elämysten eturiviin? Etsimme nyt motivoituneita jäänhoitajia, jotka eivät pelkää kylmiä haasteita ja haluavat olla keskeisessä roolissa tiimimme toiminnassa.

Jäänhoitaja – Tartu tilaisuuteen jäätävän mielenkiintoisen ja monipuolisen työn parissa Nokia Arenalla!

 

Tehtävän kuvaus: 

Etsimme kahta motivoitunutta ja kokenutta jäänhoitajaa, jotka vastaavat omalta osaltaan paitsi asiakkaidemme jääalueiden toimivuudesta myös niiden monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä. Tehtävässä on asiakaslähtöisen ja aikaansaavan asenteen ansiosta mahdollisuus olla mukana luomassa parasta asiakaskokemusta elämyskeskuksessa, joka jää ihmisten muistoihin ikuisiksi ajoiksi.

 

Odotamme sinulta:

Jäänhoitajana toimit osana kiinteistöhuollon tiimiämme, joten hallussasi on tietotekniikka, kuten kiinteistöautomatiikka ja erilaiset huoltokirjajärjestelmät. Koneajotaidon katsomme eduksi, ajokortti ja suomen kielen taito on työssä välttämätön.

Sinulla on alan soveltuva koulutus kuten kiinteistönhoitajan koulutus tai vastaava talotekninen koulutus sekä työn kautta hankittua osaamista.

Kokemusta muuttuvasta ja nopeatempoisesta työstä, jossa vaaditaan sopeutumiskykyä, joustavuutta sekä erityisesti kykyä työskennellä paineen alla tiimissä sekä yksintyöskentelyssä isossa asiakaskohteessa.

Hyvää fyysistä kuntoa ja joustavuutta työajoissa, sillä työskentelemme viikon jokaisena päivänä kello 07-23.00 välisenä aikana. Joustamme erilaisissa elämäntilanteissa ja pyrimme rytmittämään työvuoroja, sillä monitoimiareenalla järjestettävien tapahtumien luonteen vuoksi työskentelemme välillä myös öisin taataksemme huippuluokan puitteet kaikkein pyhimmille, eli kiekkopeleille.  

 

Tarjoamme sinulle:

Meillä RTK:lla työskentelet ammattitaitoisessa tiimissä jäänhoitajana vastaten osaltasi myös kiinteistönhoitajan tehtävistä oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Junioritason jäänhoitajana voit kenties painottaa tehtäviäsi kiinteistöhuollon puolelle, josta sinulla on mahdollisuus kasvaa meille jäänhoidon huipputekijäksi pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Jäänhoidon tehtävissä jo kannuksensa ansainnut ja kokenut Ice Master -tason senioriteetti huomioidaan ja pääset työssäsi toteuttamaan itseäsi sekä tekemään jäänhoidosta taidetta.

Meille on tärkeää, että työssäsi sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi erilaisin koulutuksin. Arvostamme osaamistasi, joten haluamme olla mukana tukemassa myös tulevaisuuden urakehitystäsi osana organisaatiotamme.

Arvostamme työtäsi ja palkitsemme sen asianmukaisesti. RTK-Palvelun työntekijänä saat käyttöösi menestyksen mahdollistavat työkalut ja kattavat konsernihenkilöstöedut.

 

Työsuhde:

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Töiden aloitus on sopimuksen mukaan ja palkkauksessa huomioidaan sinun aiempi kokemus- ja koulutustaustasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kohdepäällikkö Hanna Kovanen hanna.kovanen@rtkpalvelu.fi tai puhelimitse (arkisin klo 9–11) 044 412 4621. 

(Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.)

Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti! 

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai vinkkaa kaverille, toimi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.