RTK-Palvelu hakee Sysmään ja Hartolaan työntekijöitä

Haemme nyt käsilumityöntekijöitä Sysmään ja Hartolaan talvikaudelle 2021-2022 

Käsilumityöntekijä hoitaa oman alueen käsilumityöt lumityöpäivinä, usein työt alkavat klo 6 – 7 aikaan. Työ on osa-aikaista ja mikäli hommat sujuu, on mahdollista myös työllistyä muissa RTK:n työtehtävissä. (mm. siivoustyöt, huoltotyöt) Työn tekemistä helpottaa mikäli sinulla on oma auto käytettävissäsi, mutta se ei ole pakollinen. Työssä pärjää, mikäli tykkää ulkotöistä ja aikaiset herätykset eivät haittaa.

Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palvelupäällikkö Merja Virtanen merja.virtanen@rtkpalvelu.fi. Hae tehtävää lähettämällä avoin lomake, voit myös soittaa 044-7657719 tai tulla toimistolle käymään (Koskueentie 7, 19700  SYSMÄ)

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu Oy on Suomen johtavia kiinteistöpalvelualan yrityksiä 40 vuoden kokemuksella. Konsernin liikevaihto on n. 120 milj. euroa ja sen palveluksessa työskentelee maanlaajuisesti noin 3500 alansa ammattilaista.

RTK-Palvelu tarjoaa siivous-, kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.
www.rtkpalvelu.fi