Etsitkö uusia tuulia urallasi? Vai etsitkö vielä omaa ammatillista suuntaasi?

Etsimme nyt pääkaupunkiseudun tiimiimme motivoituneita ja alasta kiinnostuneita osaajia oppimaan kiinteistöpalveluala KIINTEISTÖHUOLLON AVUSTAVIIN TEHTÄVIIN!

 

Tehtävänkuva ja mitä tarjoamme?

Kiinteistöhuollon avustavissa tehtävissä pääset osallistumaan kiinteistöhuollon ammattilaistemme mukana monipuolisten asiakaskohteidemme sisä- ja ulkokiinteistönhoitoon. Työskentelykohteet sijaitsevat Helsingin, Vantaan ja Espoon alueilla.

Kaikki kiinteistöpalvelualan kokemus ja koulutus – oli se sitten siivouksesta, ulkoalueiden kunnossapidosta tai kiinteistötekniikasta – on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Eduksi luetaan myös harrastusten tai esim. asennus-/tuotantotyön työtehtävien kautta kerrytetyt kädentaidot.

Ennen kaikkea etsimme motivoituneita ja kehityshaluisia tyyppejä, jotka ovat kiinnostuneita kehittymään kiinteistöhuollon ammattilaiksesi. Tarjoamme tehtäviin vahvan perehdytyksen ja tuemme sekä kannustamme suorittamaan alan tutkinnon tai osatutkintoja työn ohessa. 

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.

 

Työsuhde

Työsuhteet solmitaan tilanteestasi riippuen koko- tai osa-aikaisena. Työsuhteissa sovelletaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

 

Kiinnostuitko? Kerro meille osaamisestasi ja sinusta tarkemmin hakemuksessa ja liity kasvavaan joukkoomme!

 

Tutustu tarkemmin RTK-Palveluun työnantajana työntekijöidemme itsensä kertomana: 

www.rtkpalvelu.fi/uratarina/kiinteistonhoitaja-tuukka-savolainen/

www.rtkpalvelu.fi/uratarina/kesaharjoittelijat-aleksi-ja-sakari/

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n rekrytointivastaava Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 13-15).

 

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

 

Osaamisalue: ,

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu Oy on Suomen johtavia kiinteistöpalvelualan yrityksiä 40 vuoden kokemuksella. Konsernin liikevaihto on n. 120 milj. euroa ja sen palveluksessa työskentelee maanlaajuisesti noin 3500 alansa ammattilaista.

RTK-Palvelu tarjoaa siivous-, kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.
www.rtkpalvelu.fi