Toimintamme kasvaessa etsimme pääkaupunkiseudulle

Käyttövalmiushuolto henkilökuntaa

Käyttövalmiushuollossa tulet toimimaan osana ammattilaisten tiimiämme ja työssäsi vastaat osaltasi suurasiakkaamme siisteydestä, toimivuudesta, turvallisuudesta ja viihtyisyydestä

Työtehtäviin kuuluu:

  • Junien vesisäiliöiden täydennystä
  • Junien tuulilaisen ulkopesua ja keulojen pesua
  • Junien tuulilasipesusäiliöiden täydennyksiä
  • Junien penkkien vaihtoa
  • Junien sulatuksia talviaikaan
  • Junien juliste- ja lehtitäydennyksiä

Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään! Asiakkaallamme tehdään työtä ympäri vuorokauden, joten merkitsethän hakulomakkeeseesi, millaisia vuoroja sinulla on valmius tehdä. Työssäsi tarvitset suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja B-ajokortin.

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palvelujemme monipuolistuessa ja liiketoiminnan kasvaessa etsimme uusia osaajia osaksi yli 3000 ammattilaisen joukkoon. Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Myös asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu Oy on Suomen johtavia kiinteistöpalvelualan yrityksiä 40 vuoden kokemuksella. Konsernin liikevaihto on n. 120 milj. euroa ja sen palveluksessa työskentelee maanlaajuisesti noin 3500 alansa ammattilaista.

RTK-Palvelu tarjoaa siivous-, kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.
www.rtkpalvelu.fi