RTK-Palvelu Oy

Kesäloman sijaisia Tampereelle

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 01.06.2023, 14:00
  • Suljettu 29.06.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kesäloman sijaisia Tampereelle

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön! www.rtkpalvelu.fi

 

Haemme  KESÄLOMANSIJAISIA TAMPEREELLE

Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakaskohteistamme. Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja reipas. Etsimme esim. heinäkuun ajaksi iltasiivoojaa työaika ma-pe klo 14.00 – 22.00 sekä iltasiivoojaa 24.7 – 19.8 välisenä aikana ma-pe klo 19.15-22.15. Myös muita satunnaisia sijaisuuskohteita on vielä tarjolla. 

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta ja kerro tarkemmin, mihin aikaan pystyt työskentelemään aamu vai ilta ja mihin asti kesällä. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.6.2023. Palkkaamme henkilöt heti sopivien löydyttyä.

 

 

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.