RTK-Palvelu Oy

Kesätyö, siivooja Pori, iltatyö

  • Sijainti Pori
  • Julkaistu 19.01.2022, 7:00
  • Suljettu 30.04.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kesätyö, siivooja Pori, iltatyö

Kesätyöpaikkoja Porin yksikössä

 

Haemme energisiä, reippaita ja oma-aloitteisia kesätyöntekijöitä. Kesätyöpaikkoja on tarjolla siivouksessa asiakaskohteissamme. Kohteet vaihtelevat toimistoista teollisuustiloihin, ja sinun osaamisesi ja kokemuksesi perusteella yhdessä katsomme sinulle soveltuvat kohteet ja työtehtävät.

Etsimme alan konkareita, mutta tarjoamme myös nuorille tärkeää työkokemusta. Olemme vastuullisesti toimiva työnantaja ja olemme sitoutuneet toimimaan Vastuullinen kesäduuni-kampanjan arvojen mukaisesti. Me perehdytämme sinut asiaankuuluvasti tehtäviin ja tuemme sinua koko työsuhteen ajan. Avoinna on osa-aikaisia ja kokoaikaisia alueita arki-iltaisin n. klo 16.00 alkaen ja viikonloppuisin. Hae siis rohkeasti meille töihin!

Etusijalla tehtäviin valittaessa ovat 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Haastatteluun kutsuttavilla tulee olla sujuva suomen kielen taito ja fyysisen työn vaatima kunto. Mainitse myös ajanjakso, milloin olet käytettävissä, ja haetko kokoaikaista vai osa-aikaista työtä.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 30.4.2022.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.