Wirestaff Oy

Vuoropäällikkö burger-ravintolaan

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 15.11.2022, 9:00
  • Suljettu 30.11.2022, 23:59

Vuoropäällikkö burger-ravintolaan

Etsimme asiakkaalleemme VUOROPÄÄLLIKKÖÄ burger-ravintolaan vakituiseen työsuhteeseen!

Haemme joukkoomme työtään rakastavaa vuoropäällikköä. Sinulla on nyt mahdollisuus tulla rakentamaan uuden ajan hampurilaisravintolaa! Raflaperheemme etsii sinua, jolle tärkeitä asioita työssä ovat elämysten tuottaminen asiakkaillemme, vuorovaikutteisuus ja intohimo tekemiseen. Meillä pääset ohjaamaan tiimiä, jossa onnistumiset tehdään yhdessä tiimin kanssa. Hommat hoidetaan positiivinen pilke silmäkulmassa, mutta tarvittavat asiat otetaan vakavasti. Tie asiakkaan sydämeen syntyy herkullisen ruuan ja innostuneen fiiliksen kautta.

Meille asiakkaan tyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää. Etsimme toimeliasta ja asiakaspalveluhenkistä tiimipelaajaa osaksi meidän iloista tiimiämme. Meille yhteen hiileen puhaltaminen on tärkeää ja työpäivät ovatkin täynnä iloa ja yhdessä onnistumista. Mikäli olet
vauhdikkaista työpäivistä sekä loistavien asiakaskokemuksien luomisesta pitävä henkilö, haethan mukaan meidän tiimiin!

Tarjoamme nyt kokoaikaista ja vakituista vuoropäällikön työtä tyylikkäässä burger ravintolassamme! Vuoropäällikkönä toimit ravintolapäällikön oikeana kätenä tiimiesihenkilönä. Vastuualueeseesi kuuluvat työtehokkuuden seuraaminen, palvelun laadun varmistaminen, töiden suunnittelu ja raportointi. Pääset myös työskentelemään salin puolella asiakaspalvelutehtävissä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme hakijalta:

– Aiempaa kokemusta ravintola-alalta, mahdollisesti myös esimiestehtävistä

Hyviä vuorovaikutus- ja valmennustaitoja.

– Halua menestyä ravintola-alalla

– Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Asenne ratkaisee!

Tarjoamme sinulle:

– Mahdollisuuden oppia, kokea, kasvaa ja edetä urallasi

 Vapauden olla oma itsesi mielettömän työporukan ympäröimänä

– Monipuolisen työnkuvan

– Vakituisen työn

Kiinnostuitko? Hienoa! Olisi mahtavaa kuulla sinusta työhakemuksen merkeissä. Täytähän hakemuksen pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/7571138

Lisätietoja tehtävästä:

Annika Niemistö

annika.niemisto@wirestaff.fi

0447002325

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.