RTK-Palvelu Oy

Kesätyöntekijöitä Seinäjoelle

  • Sijainti Seinäjoki
  • Julkaistu 10.01.2022, 10:00
  • Suljettu 01.05.2022, 0:47
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kesätyöntekijöitä Seinäjoelle

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja 50 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

Kesätyöpaikkoja Seinäjoen yksikössä.  Onko tämä Sinun mahdollisuutesi?

Haemme energisiä, reippaita ja oma-aloitteisia KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ. Kesätyöpaikkoja on tarjolla siivouksessa ja kiinteistöhuollossa asiakaskohteissamme. Kohteet vaihtelevat toimistoista teollisuuskiinteistöihin, ja sinun osaamisesi ja kokemuksesi perusteella yhdessä katsomme sinulle soveltuvat kohteet ja työtehtävät Seinäjoen toimipisteellemme!

Etsimme alan konkareita, mutta tarjoamme myös nuorille tärkeää työkokemusta. Olemme vastuullisesti toimiva työnantaja ja olemme sitoutuneet toimimaan Vastuullinen kesäduuni-kampanjan arvojen mukaisesti. Me perehdytämme sinut asiaankuuluvasti tehtäviin ja tuemme sinua koko työsuhteen ajan. Auki olevia tehtäviä on jatkuvasti ja työsuhteet vaihtelevat osa-aikaisista kokopäiväisiin ja aloitus sovitaan joustavasti. Hae siis rohkeasti meille töihin!

Etusijalla tehtäviin valittaessa ovat 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Kiinteistöhuollon tehtävissä ajokortti ja kokemus viher- ja ulkoalueidenhoidosta on plussaa. Mainitse hakemuksessasi, haetko ensisijaisesti kiinteistöhuollon vai siivoustehtävään. Mainitse myös ajanjakso, milloin olet käytettävissä, ja haetko kokoaikaista vai osa-aikaista työtä. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimiehet Tanja Rintamäki ja Marika Puisto, arkisin klo 7-15.00, puh./WhatsApp 044 3854040 ja 044 4124529  tai tanja.rintamaki@rtkpalvelu.fi ja marika.puisto@rtkpalvelu.fi.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 30.4.2022.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä ja työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään.

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!

Osaamisalue: ,

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu Oy on Suomen johtavia kiinteistöpalvelualan yrityksiä 40 vuoden kokemuksella. Konsernin liikevaihto on n. 120 milj. euroa ja sen palveluksessa työskentelee maanlaajuisesti noin 3500 alansa ammattilaista.

RTK-Palvelu tarjoaa siivous-, kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.
www.rtkpalvelu.fi