RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

Etsimme nyt monipuolisiin tehtäviin erilaisia osaajia koulu- ja päiväkotikohteisiin Helsingin alueelle!

Vahtimestari

Oletko toimelias ja pidät asioiden järjestämisestä? Pienet korjaustyöt sujuvat sinulta käden käänteessä, etkä hätkähdä muuttuvia tilanteita? Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinua houkuttelee työskentely iloisessa koulumaailmassa? 

Etsimme vahtimestareita koulukohteisiin. Tehtävänäsi on huolehtia arjen sujumisesta sinulle osoitetussa koulukiinteistössä, tehtäviisi lukeutuen mm. ovien avaaminen ja lukitseminen sekä pienistä korjaustöistä. vastaaminen. Tarvittaessa huolehdit, että paikalle kutsutaan oikean alan ammattilaisia hoitamaan korjaustöitä. Tehtäviin lukeutuu myös vieraiden ja tavarantoimittajien vastaanotto ja opastus. Talvisin vahtimestari huolehtii myös käsilumitöistä pienistä hiekoitustöistä.

Työtä tehdään päivävuorossa arkisin ja työpäivät alkavat aamulla klo 7-8 välillä kohteesta riippuen. Tarjolla on niin kokopäiväisiä kuin osa-aikaisia kohteita. 

 

Kiinteistönhoitaja

Oletko kiinteistönhoidon ammattilainen tai halukas opiskelemaan alaa? Tekniset huoltotehtävät ovat sinulle tuttuja tai olet kiinnostunut opiskelemaan niistä?

Etsimme kiinteistönhoitajia huolehtimaan koulu- ja päiväkotikiinteistöiden teknisistä huoltotehtävistä. Kohteet sijaitsevat Helsingin alueella ja työtä tehdään arkipäivisin.

 

Siivooja

Haluatko nähdä työsi jäljen nopeasti ja nautit puhtaudesta? Voit olla siivousalan vankka osaaja tai vasta alasta kiinnostunut ja halukas oppimaan uutta. Koulumaailmassa mikään päivä ei ole samanlainen.

Etsimme siivoojia koulu- ja päiväkotikohteisiin. Siivoojan tehtävässä vastaat sinulle osoitettujen koulu- tai päiväkotikohteen ylläpitosiivouksesta. Siivous toteutetaan arkipäivisin klo 6-18 välillä koulun toiminta huomioiden. Siivoojat työskentelevät vakiovuoroissa ja työaikoja voidaan mahdollisuuksien mukaan sovittaa toiveiden mukaan. Tarjolla on niin koko- kuin osa-aikaista työtä. 

Palveluohjaaja

Nautitko opastamisesta ja haluat jakaa osaamistasi myös muille? Et viihdy paikoillasi ja vaihteleva työ saa sinut innostumaan?

 

Palveluohjaajan roolissa työhösi kuuluu työntekijöiden perehdytystä ja opastamista. Seuraat siivouksen laatua ja tallennat sitä laadunseurantajärjestelmään. Toimit palveluesimiehen työparina avustavissa tehtävissä ja osallistut myös itse siivoustehtäviin.

 

Työ on luonteeltaan liikkuvaa ja vaihtelevaa, ja B-luokan ajokortti helpottaa työn suorittamisessa. Työaika on vaihteleva ja joustava ja sijoittuu pääsääntöisesti klo 6-18 väliselle ajalle arkipäivisin. 

 

Työsuhteet

Kaikissa työsuhteissa sovelletaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja palkkaus katsotaan tehtäväkohtaisesti osaamis- ja kokemustaustasi huomioiden.

 

Mitä tarjoamme?

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.

Tutustu tarkemmin RTK-Palveluun työnantajana työntekijöidemme itsensä kertomana: www.rtkpalvelu.fi/tarinat/#uratarinat 

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!

 

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n rekrytointivastaava Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 13-15).

Osaamisalue: ,

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu Oy on Suomen johtavia kiinteistöpalvelualan yrityksiä 40 vuoden kokemuksella. Konsernin liikevaihto on n. 120 milj. euroa ja sen palveluksessa työskentelee maanlaajuisesti noin 3500 alansa ammattilaista.

RTK-Palvelu tarjoaa siivous-, kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.
www.rtkpalvelu.fi