RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

Oletko kiinteistöhoitajan kokemuksella ja koulutuksella varustettu asiakaspalvelulähtöinen ja itseohjautuva tekijä tai alan tehtävistä kiinnostunut oppimisvalmis tekijä? 

Etsimme pääkaupunkiseudulle hotellikohteisiin KIINTEISTÖNHOITAJIA.

Tehtävänkuva

Kiinteistönhoitajana toimit osana Uudenmaan kiinteistöhuollon yksikköämme monipuolisissa tehtävissä. Työkohteesi tulee sijaitsemaan Helsingin, Espoon tai Vantaan alueella.

Etsimämme tekijä ymmärtää asiakaskokemuksen merkityksen liiketoiminnalle. Tehtävissä menestyminen edellyttää itseohjautuvaa, aikaansaavaa ja jämäkkää työotetta.

Arvostamme kiinteistöalan soveltuvaa koulutusta (perus- tai ammattitutkinto) ja työn kautta hankittua ammattitaitoa, mutta tarjoamme mahdollisuuden kasvaa kiinteistöalan ammattilaiseksi. Etsimällämme osaajalla onkin siis joko valmiudet tai vahva tahtotila oppia nykyaikainen kiinteistöautomatiikka ja kiinteistöjen huoltokirjajärjestelmät. 

Tehtävänkuva edellyttää suomen kielen suullista ja kirjallista taitamista ja IT-taitoja. Hakijan eduksi luetaan aiempi kokemus hotelliympäristöstä sekä voimassa oleva B-luokan ajokortti.

Työsuhde

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työajat tehtävissä sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville klo 8-16 väliselle ajalle. Palkkaus ja töiden aloitus tehtävissä on sopimuksen mukaan ja palkkauksessa huomioidaan Sinun aiempi kokemus- ja koulutustaustasi.

Mitä tarjoamme?

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.

RTK-Palvelu tarjoaa osaajilleen kattavan perehdytyksen ja sisäisten koulutus- ja etenemismahdollisuuksien lisäksi täyden tuen ammattitutkintojen suorittamiseen työn ohessa.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!

 

Lue lisää urasta RTK-Palvelun kiinteistöhuollon tiimistä Tuukan kertomana: https://www.rtkpalvelu.fi/uratarina/kiinteistonhoitaja-tuukka-savolainen/

 

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n HR-asiantuntija Janne Malmisaari (044 412 4637 / janne.malmisaari@rtkhenkilostpalvelu.f). Puhelintiedustelut arkisin klo 13-15.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu Oy on Suomen johtavia kiinteistöpalvelualan yrityksiä 40 vuoden kokemuksella. Konsernin liikevaihto on n. 120 milj. euroa ja sen palveluksessa työskentelee maanlaajuisesti noin 3500 alansa ammattilaista.

RTK-Palvelu tarjoaa siivous-, kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.
www.rtkpalvelu.fi