RTK-Palvelu Oy

Kiinteistönhoitaja hotellikohteisiin

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 09.08.2022, 17:00
  • Suljettu 01.09.2022, 0:48
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kiinteistönhoitaja hotellikohteisiin

Etsimme pääkaupunkiseudulle hotellikohteisiin KIINTEISTÖNHOITAJIA.

 

Tehtävänkuva

Kiinteistönhoitajana toimit osana Uudenmaan kiinteistöhuollon yksikköämme monipuolisissa tehtävissä. Työkohteesi tulee sijaitsemaan Helsingin, Espoon tai Vantaan alueella.

Tehtävänkuva edellyttää suomen kielen suullista ja kirjallista taitamista ja vähintään B-luokan ajokorttia. 

 

Työsuhde ja töiden aloitus

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työajat tehtävissä sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville klo 8-16 väliselle ajalle. Palkkaus ja töiden aloitus tehtävissä on sopimuksen mukaan ja palkkauksessa huomioidaan Sinun aiempi kokemus- ja koulutustaustasi.

 

Mitä tarjoamme?

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.

RTK-Palvelu tarjoaa osaajilleen kattavan perehdytyksen ja sisäisten koulutus- ja etenemismahdollisuuksien lisäksi täyden tuen ammattitutkintojen suorittamiseen työn ohessa.

Lue lisää urasta RTK-Palvelun kiinteistöhuollon tiimistä Tuukan kertomana: https://www.rtkpalvelu.fi/uratarina/kiinteistonhoitaja-tuukka-savolainen/

 

Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!

 

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n HR-asiantuntija Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 13-15).

 

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön! www.rtkpalvelu.fi 

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.