RTK-Palvelu Oy

Kiinteistönhoitaja Hyvinkäälle

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 06.03.2023, 10:00
  • Suljettu 16.05.2023, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kiinteistönhoitaja Hyvinkäälle

Vahvistamme pääkaupunkiseudun yksikköämme

Etsimme nyt  Hyvinkäälle

KIINTEISTÖNHOITAJIA ASUINKIINTEISTÖIHIN

Kiinteistönhoitajana tulet toimimaan osana pääkaupunkiseudun kiinteistöhuollon ja teknisen palvelun yksikköämme. 

Itsenäisessä tehtävässäsi vastaat asiakkaidemme asuinkiinteistöjen toimivuudesta ja niiden monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä. 

Olet luonteeltasi asiakaslähtöinen ja otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava sekä olet valmis osallistumaan päivystykseen. Päivystysvuorollasi olet valmis työskentelemään kaikkina vuorokauden aikoina. 

Sinulla on kiinteistöalalle soveltuva koulutus  ja työn kautta hankittu vankka  kokemus . Hallitset nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan ja kiinteistöjen huoltokirjajärjestelmät ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Koneajotaidon katsomme eduksi, vähintään B-ajokortin ollessa työssä välttämätön sekä suomen kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja tilaisuuden kehittää omaa osaamista monipuolisten kiinteistönhoidon tehtävien parissa. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Kiinteistöhuollon lisäksi tarjoamme siivous-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8 – 16 välillä palveluesimies Juha Jauhiainen puh. 029 029 4902. 

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.5  2023 mennessä.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.