RTK-Palvelu Oy

Tekninen Kiinteistönhoitaja (LVI tai SÄHKÖ)

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 05.09.2022, 13:00
  • Suljettu 19.12.2022, 10:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tekninen Kiinteistönhoitaja (LVI tai SÄHKÖ)

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

Vahvistamme Turun yksikköämme 

Haemme nyt TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA  (Kauppakeskus Hansa)

Kiinteistönhoitajana tulet toimimaan osana kiinteistöhuollon tiimiämme. Itsenäisessä tehtävässäsi vastaat asiakkaidemme kiinteistöjen toimivuudesta ja niiden monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä. Olet luonteeltasi asiakaslähtöinen ja otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava. Sinulla on alan soveltuva koulutus tai työn kautta hankittu ammattipätevyys. Hallitset nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan ja kiinteistöjen huoltokirjajärjestelmät ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Koneajotaidon katsomme eduksi, ajokortti on työssä välttämätön. Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla.   Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Kiinteistöhoidon palvelupäällikkö Janne Kuortti puh. 0444124718  tai janne.kuortti@rtkpalvelu.fi. Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.10.2022

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.