Vahvistamme pääkaupunkiseudun yksikköämme ja etsimme osaavia

KIINTEISTÖNHOITAJIA PÄÄKAUPUNKISEUDUN HOTELLEIHIN

Kiinteistönhoitajana toimit osana pääkaupunkiseudun kiinteistöhuollon yksikköämme ja työkohteinasi ovat pääkaupunkiseudun hotelli kiinteistöt. Pääset tekemään työtä kansainvälisessä ympäristössä asiakkaiden välittömässä läheisyydessä.

Itsenäisessä tehtävässäsi vastaat hotellikohteiden toimivuudesta ja niiden monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä.

Toivomme, että ymmärrät asiakaskokemuksen merkityksen liiketoiminnalle. Otteesi työntekoon on jämäkkä, aikaansaava ja tunnollinen. Olet myös valmis osallistumaan päivystykseen.

Arvostamme kiinteistöalan soveltuvaa koulutusta (perus- tai ammattitutkinto) ja työn kautta hankittua vahvaa ammattitaitoa. Hallitset nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan ja kiinteistöjen huoltokirjajärjestelmät ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Sinulla tulee olla vähintään B-ajokortti.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn suuren konsernin työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Kiinteistöhuollon lisäksi tarjoamme siivous-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu Oy on Suomen johtavia kiinteistöpalvelualan yrityksiä 40 vuoden kokemuksella. Konsernin liikevaihto on n. 120 milj. euroa ja sen palveluksessa työskentelee maanlaajuisesti noin 3500 alansa ammattilaista.

RTK-Palvelu tarjoaa siivous-, kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.
www.rtkpalvelu.fi