Asiakaskohteemme on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle.

Etsimmekin nyt heidän Tampereen toimipisteeseensä kohdepäällikköä.

 

Tehtävässä pääset toimimaan lähiesimiehenä tiimillesi ja vastaat päivittäisestä asiakastyytyväisyydestä. 

Suunnittelet ja organisoit työntekijöiden työvuorot, huolehdit kohteen työtehtävien sujuvuudesta, työturvallisuudesta ja perehdytyksestä.

Olet luotettava ja myönteisen työilmapiirin luoja ja ylläpitäjä. Saat tiimisi onnistumaan ja antamaan aina parhaansa.

Tässä työssä pääset toimimaan asiakkaan yhteyshenkilönä ja kehittämään toimintaamme asiakkaan toiveita kuunnellen.

Työskentelysi on kannattavuustehokasta ja suunnitelmallista.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää sekä varmaotteista.  

 

Olet kartuttanut työkokemustasi siivousalan ammattilaisena ja sinulle on kertynyt myös esimieskokemusta.  Hallitset raportoinnin eri järjestelmiä käyttäen, eikä sinulla mene sormi suuhun kustannusten ja kannattavuuden seurannasta.

Arvostamme aikaisempaa alan koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä, kuten palveluesimiehen työstä.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, kokoaikaisen ja vakituisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kuulemme mielellämme myös palkkatoiveesi.

Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!  

 

RTK-Palvelu Oy, toimii maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.

 

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.12.2020. Haastattelemme jo hakuaikana. Palkkaamme työntekijän heti sopivan löydyttyä.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu Oy on Suomen johtavia kiinteistöpalvelualan yrityksiä 40 vuoden kokemuksella. Konsernin liikevaihto on n. 120 milj. euroa ja sen palveluksessa työskentelee maanlaajuisesti noin 3500 alansa ammattilaista.

RTK-Palvelu tarjoaa siivous-, kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.
www.rtkpalvelu.fi