RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

Kiinnostaako sinua monipuolinen työnkuva ja vuorotyö?
 
Etsimme  MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ Vantaalle Sanomapainoon!

Tehtävissäsi tulet toimimaan osana Sanomapainon huoltotiimiä. Tehtävänkuvaasi kuuluu asiakasyrityksemme lastausprosessin sujuvuudesta vastaaminen sekä painokoneiden ylläpitohuoltoon kuuluvat tehtävät. Tehtäviin ei  vaadita aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan tarjolla on kattava perehdytys. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää palveluhenkisyyttä, kykyä kommunikoimaan vaivatta suomeksi sekä oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta. Hakijan eduksi luetaan taskusta löytyvä B-luokan ajokortti.

Työajat ovat pääsääntöisesti maanantaista sunnuntaihin klo 06.45 – 23:30 välisenä aikana tai asiakkaan tarpeen mukaisesti, joten hakijoilta peräänkuulutetaan joustavuutta sekä vuorotyövalmiutta. Työaika tehtävissä on osa-aikainen ja palkkaus erillisen sopimuksen mukaan. 

Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivien hakijoiden löytyessä.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!

 

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n HR-asiantuntija Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 13-15).

Osaamisalue: , ,

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu Oy on Suomen johtavia kiinteistöpalvelualan yrityksiä 40 vuoden kokemuksella. Konsernin liikevaihto on n. 120 milj. euroa ja sen palveluksessa työskentelee maanlaajuisesti noin 3500 alansa ammattilaista.

RTK-Palvelu tarjoaa siivous-, kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.
www.rtkpalvelu.fi