RTK-Palvelu Oy

Monipalvelutyöntekijä linja-autojen vuorokausihuoltoon, Pääkaupunkiseutu

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 17.03.2023, 11:00
  • Suljettu 08.04.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Monipalvelutyöntekijä linja-autojen vuorokausihuoltoon, Pääkaupunkiseutu

Oletko itseohjautuva ja vuorotyöhön valmis tekijä, jonka takataskusta löytyy C-luokan ajokortti?

 Etsimme Monipalvelutyöntekijöitä linja-autojen vuorokausihuoltojen pariin!

Tehtävänkuva

Monipalvelutyöntekijän työtehtävät pitävät sisällään linja-autojen siirtämistä, siivous- ja vuorokausihuoltotöitä RTK-Palvelun PK-seudun bussivarikoilla.

Työssä menestyminen edellyttää palveluhenkisyyttä, ripeää ja varmaotteista työotetta sekä suomen tai englannin kielen taitoa. Linja-autojen kuljettamisen johdosta vähimmäisvaatimuksena on voimassa oleva C- tai D-luokan ajokortti. Työtä tehdään yö-painotteisesti, joten hakijalta edellytetään vuorotyövalmiutta.

Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa.

Työsuhde

Työsuhteet solmitaan kokoaikaisena (37,50 h / vk) ja toistaiseksi voimassa olevana. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työsuhteessa sovelletaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.

Lue lisää meillä työskentelystä työntekijöidemme kertomana: www.rtkpalvelu.fi/tarinat/#uratarinat

Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!

 

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön! www.rtkpalvelu.fi

Osaamisalue: ,

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.