ETSIMME UUSIA TYÖKAVEREITA monipuolisiin työtehtäviin Pääkaupunkiseudulle ja kehyskuntiin!

 

Kiinnostaako sinua vaihteleva työympäristö, hyvät etenemismahdollisuudet, pitkäaikainen työsuhde tai joustavasti elämäntilanteeseesi sopivat työajat ja työtehtävät?

Meillä RTK:lla on tarpeesi mukaan töitä tarjolla aamu-, ilta- ja yövuoroissa. Mahdollisuus on osa-aikaisiin tai kokoaikaisiin työsuhteisiin. Meille voit tulla joko vakituiseksi työntekijäksi tai esimerkiksi kesätöihin.

Tarjolla olevia työtehtäviä ovat esimerkiksi;

–                           Toimisto-, myymälä-, ja muut ylläpitosiivous työt

–                           Hotelli- ja laivasiivous

–                           Korkean hygienian siivous, kuten terveydenhuollon kohteet

–                           Peruspesutyöt/keikkasiivous

–                           Junasiivous

–                           Junakalustosiivouksen huoltotoiminnot, kuten käyttövalmiushuolto ja liinavaatehuolto

–                           Monipalvelutyöt

–                           Ruokahuolto

 

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palvelujemme monipuolistuessa ja liiketoiminnan kasvaessa etsimme uusia työntekijöitä osaksi yli 3000 ammattilaisen joukkoa.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Myös asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme.

Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Osaamisalue: ,

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu Oy on Suomen johtavia kiinteistöpalvelualan yrityksiä 40 vuoden kokemuksella. Konsernin liikevaihto on n. 120 milj. euroa ja sen palveluksessa työskentelee maanlaajuisesti noin 3500 alansa ammattilaista.

RTK-Palvelu tarjoaa siivous-, kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.
www.rtkpalvelu.fi