Hesburger

Hampurilaistyöntekijä Hesburger Sampokeskus, Rovaniemi

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 22.08.2023, 10:00
  • Suljettu 22.09.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Hampurilaistyöntekijä Hesburger Sampokeskus, Rovaniemi

Hesburger Sampokeskus Rovaniemi  etsii nyt työntekijää toistaiseksi voimassa olevaan  työsuhteeseen.

Työtunteja on tarjolla 65h / 3 vko. Voimme yhdessä neuvotella tunnit sinulle sopiviksi.  Odotamme sinulta mahdollisuutta työskennellä kaikissa ravintolan vuoroissa.

Tukenasi sinulla on ravintolamme iloinen tiimi. Odotamme sinulta positiivista asennetta ja tiimihenkeä.

Työtehtäviisi ravintolassamme kuuluvat muun muassa asiakaspalvelu, tuotteiden valmistaminen ja siisteydestä huolehtiminen. Osaamisesi karttuessa myös varastosta huolehtiminen ja ravintolan omavalvonta tulevat sinulle tutuiksi.

Voit hakea meille töihin, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa työkokemusta. Mukavat ja pätevät esihenkilöt kouluttavat sinut Hesburger-työhön ja työskentelevät tukenasi. 

Voit suorittaa myös elintarvikelainsäädännön edellyttämän hygieniapassin kauttamme. Kenties tulevaisuudessa sinäkin koulutat uusia työntekijöitä, sillä Hesburgerilla voit edetä urallasi vaikka vuoro- tai ravintolapäälliköksi.

Palkkauksemme on vähintään Matkailu- ja Ravintolapalveluiden (MaRa) työehtosopimuksen mukainen. Jos olet uusi tekijä alalla, eikä sinulla ole ammatillista koulutusta, työsuhteen alussa on harjoitteluaika. Harjoittelijan palkka on 9,10 €/tunti.   Harjoitteluaika on kuusi kuukautta, mutta hampurilaistyöntekijän verkkokoulutuksemme suorittamalla voit lyhentää harjoitteluaikaasi ja palkkasi nousee koulutuksen seurauksena. 

Hampurilaistyöntekijän palkka on alle kahden vuoden työkokemuksella 11,38 €/tunti (PL2). Kun osaat itsenäisesti tuotteiden valmistamisen ja olet oppinut palvelemaan asiakkaitamme eri kanavissa, siirryt seuraavaan palkkaluokkaan (PL3), joka on alle kaksi vuotta alalla työskennelleille 12,09 €/tunti.

Lisäksi palkitsemme työntekijöitämme hyvistä suorituksista esimerkiksi IPA-palkinnoilla. Kuulet tästä ja muista henkilöstöeduistamme lisää työhaastattelussa. Tavoitteemme on olla pikaruoka-alan paras työpaikka Suomessa. Työntekijämme ovat tutkitusti tyytyväisiä ja vastuullisuus kaikessa toiminnassamme on meille tärkeää.

Kurkista heseläisten työpäiviin: https://www.hesburger.fi/toihin-hesburgeriin

Kiinnostuitko? Hienoa! Olisi mahtavaa kuulla sinusta työhakemuksen merkeissä. Täytäthän hakemuksen pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tule mukaan tekemään hyvää työtä hyvällä maulla! 

Lisätiedot:   Nina Saavalainen

                         Ravintolapäällikkö

            nina.saavalainen@hesburger.fi

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy seitsemästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Saksasta, Ukrainasta ja Bulgariasta. Ketjun palveluksessa työskentelee noin 8 000 henkilöä. Vuoden 2022 verollinen myynti Suomessa oli 264 miljoonaa euroa ja ulkomailla 145 miljoonaa euroa. 

Osaamisalue: