RTK-Palvelu Oy

Osa-aikainen siivooja

  • Sijainti Salo
  • Julkaistu 11.07.2022, 14:00
  • Suljettu 31.08.2022, 12:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Osa-aikainen siivooja

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo 50 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

Vahvistamme SALON yksikköämme 

Haemme nyt tunnollista ja luotettavaa SIIVOOJAA 

Työ on vakituinen osa-aikaisilla tunneilla. Tunteja kertyy n. 33 h/vko, työt sijoittuvat arkipäiviin ma-pe, halutessasi myös la, jolloin viikkotunnit olisivat n. 34 h. Työt alkavat pääosin aamuisin klo 05.30, sisältää myös ma iltaisin klo 16.00 eteenpäin muutaman tunnin työtä. Työpäivien pituus vaihtelee pisimmästä, n. 8,5 h ma päivästä lyhimmillään la päivän n. 1 h päivään. Kohteet sijaitsevat Salo Rappula-Halikko akselilla. Kohteina korjaamo-/myymälä- ja rappusiivousta. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kohteiden välillä kulkemista, mutta mahdollista myös ilman autoa liikkua kohteiden välit.

 

Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä. Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palveluesimies Tanja Mäkinen tanja.makinen@rtkpalvelu.fi. Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2022. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.