Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Asiantuntijahoitaja: kotisairaala, Joensuu; määräaikainen (id8504)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 14.02.2024, 9:00
  • Suljettu 29.02.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Asiantuntijahoitaja: kotisairaala, Joensuu; määräaikainen (id8504)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

HAEMME 28.2.2024 MENNESSÄ MÄÄRÄAIKAISEEN TEHTÄVÄÄN

Asiantuntijahoitajaa

Kotisairaalaan 31.1.2025 saakka
 

Tehtävänkuvaus

Etsimme joukkoomme motivoitunutta ja osaavaa kotisairaalatoiminnan asiantuntijahoitajaa, jonka tehtävänä on tarjota matalan kynnyksen asiantuntijatukea hyvinvointialueelle sekä mahdollistaa palliatiivisen kotisairaalatoiminnan palveluiden toteutuminen maakunnan asukkaille. Asiantuntijahoitajana varmistat osaltasi henkilöosaamisen, resurssien optimaalisen käytön ja ylläpidon koko maakunnan alueella. 

Tehtävässä on keskeistä itsenäisen päätöksenteon taito ja kyky toimia omatoimisesti asiakkaiden sekä asiantuntijoiden parissa. Työssä tarvitset asiantuntijuusalueesi hallinnan lisäksi perehtyneisyyttä näyttöön perustuvan tiedon käyttöön ja ohjaukseen. 

Pitkäaikainen alan työkokemus ja laaja palvelurakennetuntemus edesauttaa tehtävässä menestymistä. Odotamme sinulta kokemusta moniammatillisesta yhteistyöstä sekä halua kehittää ja kouluttaa maakunnan kotisairaalatoimijoita. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa kotisairaalatoiminnan kehittämiseen sekä innostavan työympäristön, jossa arvostetaan osaamistasi ja tuetaan ammatillista kehittymistäsi. 

Työaika: yleistyöaika, liukuva

Työyhteisön esittely

Kotisairaala on osa Palliatiivista keskusta ja tarjoaa potilaille sairaalatasoista hoitoa kotiin tai esimerkiksi asumispalveluun vietynä. Kotisairaala toimii ympärivuorokauden noin 25 kilometrin säteellä Siilaiselta (Joensuun kantakaupungissa, Lehmossa ja Ylämyllyllä). Kotisairaalassa hoidetaan mm. akuutteja infektiopotilaita (esim. iho-, virtsatie- ja hengitystieinfektiot, sepsis, leikkaushaava- ja proteesi-infektiot) ja palliatiivisen hoidon potilaita (erityisesti kotisaattohoidon tuki ja toteutus).

Työpaikan sijainti: Palliatiivinen keskus, Noljakantie 17 aC, 80130 Joensuu

Kelpoisuusehdot

Sairaanhoitajilta odotamme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukaista laillistusta tai lupaa toimia sairaanhoitajan tehtävissä. 

Lisäksi hakijalla tulee olla suoritettuna vähintään 30 opintopistettä lisäopintoja. Nämä voivat olla joko palliatiiviseen hoitoon liittyviä tai muu tähän tehtävään soveltuva lisäkoulutus.

Palkkaus ja edut

Tehtäväkohtainen palkka on: 3255,64 euroa / kk. 

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus).

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • työsuhdepolkupyörä
  • laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • ePassi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna (max 200 eur/v)
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot 

Tehtävän aloitus on sovittavissa ja otamme hakijoiden toiveet huomioon. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Tehtävässä on koeaika kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Tuija Kaltiainen p. 013 330 4925 tai tuija.kaltiainen@siunsote.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 14.2.2024

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: