Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Kirvesmies

  • Sijainti Hollola
  • Julkaistu 30.08.2023, 12:28
  • Suljettu 07.09.2023, 0:42

Kirvesmies

Etsimme asiakasyrityksellemme Hollolaan kokenutta

KIRVESMIESTÄ

Työtehtävinä vaativat kirvesmiehen työt. Tehtävä soveltuu monipuolisen ammattitaidon omaavaalle tekijälle, joka kykenee työskentelemään itsenäisesti ja huolellisesti sekä pysyy aikataulussa. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Työn sujuvuuden vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on ehdottomasti eduksi (mm. tarvikenoudot).

Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Jätä yhteystietosi pikaisesti tämän linkin kautta. Jos tietosi löytyvät jo meiltä, soita suoraan Kirsille p. 044 728 3770.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi