RTK-Palvelu Oy

Raiteiden ritari, käyttövalmiushuolto, sulatuskomppania, PKS

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 10.11.2023, 13:00
  • Haku päättyy 10.12.2023, 23:59
  • 10.12.2023, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Rekrytointi.com Osaajapankin profiilia pohjana!

Raiteiden ritari, käyttövalmiushuolto, sulatuskomppania, PKS

 

RTK-Palvelu Oy
RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

Haemme nyt talvikaudelle raiteiden ritaria sulatustiimiin pääkaupunkiseudulle.

Tämä ei ole mikä tahansa siivoushomma – tässä tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja taatusti erilaisessa kiskojen kuninkaiden valtakunnassa. 

Tehtävän kuvaus

Astu varikolle ja ota vastaan haaste, jossa pääset sulattamaan kiskojen kuninkaiden huuruisenhohtoista ulkokuorta isolla kädellä. Niin kauan kuin on lunta, on myös jäätä skraapattavana, huurua hävitettävänä ja toimintakykyä varmistettavana kaikissa keliolosuhteissa. 

Laatustandardit ovat korkealla ja olosuhteet ovat vaativat, mutta mikään ei lannista sinua, onhan sinulla vahva tiimi tukenasi. Ja jos lumi sulaa kuin itsestään, ei hätää, tässä työssä riittää kyllä säiliöitä täytettäviksi (ja myös tyhjennettäviksi), penkkien vaihtoa ja jos jonkinmoista putsausta matkustajien viihtyvyyden takaamiseksi. 

Sulatustiimissä saat

Vauhdikkaan kolmivuorotyön, jossa työskennellään kellon ympäri. Vaikka varikolla ei koskaan nukuta, huolehdimme sinulle riittävästi vapaa-aikaa ja lepoa.

Työvuorot talvikaudella (15.12.2023 -17.03.2024) osa-aikaisesti 25–37,5 h/viikossa. Reippaalla jalalla käyvän on mahdollisuus laajentaa vastuualuettaan ja myöhemmin myös kokoaikaistua.

Mahtavan ja monikulttuurisen työyhteisön, jossa autamme toisiamme, nauramme yhdessä ja jaamme osaamistamme.

Työturvallisuus on meille kunnia-asia ja koulutamme tehtävään. Teemme työn aina laadukkaasti, joten saat olla ylpeä kädenjäljestäsi.

Odotuksemme

Ajotaitoa tarvitaan B-kortin verran, kun rata-alueella ajelet autoa, traktoria tai jopa mönkijää.

Haasteellisesta vuodenajasta ja vaativista olosuhteista huolimatta kuntosi kestää yhtä rautaisesti kuin kiskojen kuninkailla.  

Voit aina kommunikoida elein, mutta riittävä Suomen kielen ymmärrys ja osaaminen on lippusi tähän vaunuun.

Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti! 

Lähetä hakemuksesi tai vinkkaa kaverille, toimi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!

(Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.)

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.