Vahvistamme Rauman yksikköämme

 

Haemme nyt

 

RAKENNUSSIIVOOJIA teolliseen ympäristöön

 

Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja  vastaat osaltasi asiakasyritystemme rakennustyömaan ympäristön  siisteydestä ja viihtyisyydestä.

 

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. 

Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. 

Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. 

Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies tel. 029 029 3090  petri.lammi@rtkpalvelu.fi

 

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin 

viimeistään 9.8.2020 mennessä.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu Oy on Suomen johtavia kiinteistöpalvelualan yrityksiä 40 vuoden kokemuksella. Konsernin liikevaihto on n. 120 milj. euroa ja sen palveluksessa työskentelee maanlaajuisesti noin 3500 alansa ammattilaista.

RTK-Palvelu tarjoaa siivous-, kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.
www.rtkpalvelu.fi