RTK-Palvelu Oy

Siivooja Hämeenlinnaan

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 10.08.2022, 15:00
  • Suljettu 31.08.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Siivooja Hämeenlinnaan

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön! www.rtkpalvelu.fi

Vahvistamme Hämeenlinnan yksikköämme 

Haemme nyt reipasta ja energistä SIIVOOJAA  vakituiseen työsuhteeseen, tuotanto kohteeseen. Työ kohteessa on osa-aikainen, mutta lisätunteihin on mahdollisuus. 

Alan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätön. Kohteet ja tehtäväkuvat vaihtelevat ja perehdytämme sinut valittuihin tehtäviin osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. 

Toivomme että sinulla on ajokortti ja hyvä suomen kielen taito. Kohteeseen valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys.

Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palveluesimies Pia Pieniniemi etunimi.sukunimi@rtkpalvelu.fi. Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.8.2022

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.