Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Lähihoitaja: ikäihmisten asumispalvelut, Lieksa (id7937)

  • Sijainti Lieksa
  • Julkaistu 06.09.2023, 9:00
  • Suljettu 03.01.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitaja: ikäihmisten asumispalvelut, Lieksa (id7937)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

HAEMME 2.1.2024 MENNESSÄ VAKITUISEEN TEHTÄVÄÄN

Lähihoitajaa

Yrjönhovin hoivakotiin
 

Tehtävänkuvaus

Etsimme lähihoitajaa, joka sydämellään haluaa olla mukana tukemassa muistisairauksista kärsiviä ikääntyneitä asiakkaitamme. Tehtävänäsi on tarjota lempeää ja kuntouttavaa hoivaa, luoden turvallisen ja kannustavan kotiympäristön, missä jokainen päivä on mahdollisuus pieniin edistysaskeleisiin. Työskentelet yhteistyössä moniammatillisen tiimin ja asiakkaiden läheisten kanssa, jakaen iloa ja lämpöä asiakkaidemme arkeen. Tule mukaan luomaan hyvän olon hetkiä Yrjönhovissa! 

Työyhteisön esittely

Yrjönhovi on 30 asukkaan palvelukoti kahdessa kerroksessa. Helmilä 1. kerroksessa tarjoaa yhteisöllistä ja ympärivuorokautista palveluasumista 15 asukkaalle. Toivola 2. kerroksessa tarjoaa lyhytaikaista asumispalvelua arviointi/kuntoutus ja vuorohoitoa.  Yrjönhovi turvaa yksilöllisen, kodinomaisen asumisen ikäihmisille. Asukkaille on tarjolla kodikkaat ja viihtyisät tilat, ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta sekä yhteenkuuluvuutta luova yhteisöllisyys. 

Työpaikan sijainti: Moisionkatu 6, 81700 Lieksa

Kelpoisuusehdot

 Lähihoitajilta odotamme sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkintoa. 

Palkkaus ja edut

Tehtäväkohtainen palkka on: 2480,00 euroa / kk. 

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot 

Tehtävän aloitus on mahdollisimman pian, mutta otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023). Tehtävässä on koeaika kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa palveluesihenkilö Hanna Toivanen puh. 013 3306573 tai hanna.toivanen@siunsote.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Tehtävä täytetään ja haku päätetään soveltuvan hakijan löydyttyä.

Joensuussa 22.12.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: