RTK-Palvelu Oy

Siivooja kesätöihin Kaustiselle

  • Sijainti Kaustinen
  • Julkaistu 17.05.2023, 10:00
  • Suljettu 06.06.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Siivooja kesätöihin Kaustiselle

ETSIMME UUSIA TYÖKAVEREITA monipuolisiin työtehtäviin Kaustiselle!

 

Kiinnostaako sinua vaihteleva työympäristö ja joustavasti elämäntilanteeseesi sopivat työajat ja työtehtävät?

Meillä RTK:lla on tarpeesi mukaan töitä tarjolla arkisin viikolla.  Kyseessä on osa-aikainen työsuhde. Mahdollisuuksien ja tahtotilasi mukaan tarjolla on myös kokopäivätöitä ma-pe. 

Työtä on tarjolla monipuolisessa siivouskohteessa, kyseessä on toimisto- ja liikuntatilojen siivous

Etsimme alan konkaria tai uutta alasta kiinnostunutta.

Mitä tarjoamme?

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään.  

Uusille työntekijöille tarjotaan kattava perehdytys toimialaan, yritykseen, siivouskohteisiin ja työtehtäviin. Tuemme työn ohessa kouluttautumista ja ylläpidämme henkilöstömme osaamista sisäisten koulutusten avulla. Kehityshaluisella tekijällä on mahdollisuus kehittää osaamistaan ja edetä palveluohjaajan tehtäviin.

Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konsernityrityksen henkilöstöedut.

Yhteydenotot palveluesimies Linda Koppinen, linda.koppinen@rtkpalvelu.fi

 

 

 RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 50 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein! www.rtkpalvelu.fi

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.