RTK-Palvelu Oy

Siivooja, Pori iltatyö

  • Sijainti Pori
  • Julkaistu 08.08.2022, 16:00
  • Suljettu 27.08.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Siivooja, Pori iltatyö

Vahvistamme Porin yksikköämme

 

Haemme nyt 

SIIVOOJAA

 

Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä. Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. 

Etsimme reipasta ja tunnollista siivoojaa. Siivoustyötä on tarjolla osa-aikaisesti arki-iltaisin ja tarvittaessa viikonloppuisin. Työ sopii opiskelijalle tai lisätyötä etsivälle. Alan kokemus tai koulutus ei ole välttämätöntä, sillä työhön opetetaan. 

Työntekijän tulee kyetä kommunikoimaan suomen kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.8.2022. Haastattelut aloitetaan mahdollisesti jo hakuaikana.

 

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.