ValtaGroup Oy

Taloushallinnon asiantuntija

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 29.05.2023, 9:00
  • Suljettu 24.06.2023, 9:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Taloushallinnon asiantuntija

Etsimme asiakkaallemme Aallon Tampereelle taloushallinnon asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on useamman vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä ja tehtävään soveltuva koulutus. Olet tilinpäätöstaitoinen, oma-aloitteinen ja numerotarkka.  Arvostamme oppimishalua sekä jatkuvaa nälkää kehittyä paremmaksi taloushallinnon tekijäksi. Sinulla on hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot ja positiivinen asenne, joka kantaa haastavissakin tilanteissa. Kokemus Procountor- ja Heeros-järjestelmistä katsotaan eduksi.

Pääset työskentelemään upeisiin puitteisiin, vain kivenheiton päähän Tampereen keskustasta. Henkilöstöeduista mainittakoon kattavat työterveyspalvelut hyvinvointiturvan kera,  vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä lounas-ja virike-edut.  Lisäksi toimipisteen läheisyydessä on henkilökunnan käytettävissä oleva kuntosali sekä autopaikkamahdollisuus. Aallon Tampere tarjoaa myös 100 % etätyömahdollisuuden, minkä vuoksi sinun ei tarvitse asua Tampereella. Aallon Groupilla yhdistyvät suuren tilitoimiston osaaminen ja ammattitaito, paikallisella, kasvollisella palvelulla. 

Etsimme joukkoomme asiantuntevaa ja huumorintajuista tekijää – ehkä se olet juuri sinä! Laita hakemus tulemaan ja jutellaan haastattelussa lisää. Tulet varmasti viihtymään Aallon Tampereella. 

ValtaGroup Oy toimii rekrytointikumppanina tässä haussa. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Emma Hinkalle, p. +358 40 137 9993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö emma.hinkka@valtagroup.fi. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa valtagroup.fi.

Aallon Group Oyj

Aallon Group on yksi taloushallintoalan suurimmista toimijoista Suomessa. Meitä on valtakunnallisesti noin 350 henkeä viidessä alueyhtiössä. Aallon Groupin toiminnan juuret kantautuvat pitkälle kotimaisen taloushallintopalvelun historiaan. Toimimme perheyhtiöissä opittujen ja vaalittujen parhaiden käytäntöjen pohjalta. Toiminnassamme korostuvat henkilökohtaisuus, paikallisuus, asiakkaasta huolehtiminen ja asiantunteva palvelu. Hyvään asiakaspalveluun ja korkeaan laatuun tähtäävän toimintamme keskeisin tekijä on tyytyväinen ja osaava henkilöstö.

Olemme olleet mukana luomassa kotimaisen taloushallintoalan käytäntöjä ja kuulumme myös nykyään teknisessä ja ammatillisessa kehityksessä alan edelläkävijöihin. Asiakastyytyväisyystutkimuksissa olemme vuodesta toiseen saaneet huippuarvioita henkilökuntamme asiantuntemuksesta ja ystävällisestä palvelusta.

Osaamisalue: