Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Sosiaalityöntekijä, Lasten sijaishuolto

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 13.02.2024, 12:00
  • Suljettu 27.02.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sosiaalityöntekijä, Lasten sijaishuolto

Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen toimiala, Perheiden erityispalvelut
Lasten sijaishuolto
Kielotie 7 A , 01300 Vantaa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on matkalla kohti Suomen parasta hyvinvointialuetta. Uskomme yhdessä muodostettuihin arvoihimme oikeudenmukaisuus, vastuullisuus ja rohkeusOsuvatko arvot yhteen omiesi kanssa? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Tule sinäkin osaksi hyväntekijät-joukkuettamme!  

Haemme asiakastyötä tekevää sosiaalityöntekijää lastensuojelun sijaishuollon laitoshoidon tiimiin. 

Olemme saaneet VAKEn sijaishuoltoon myös uusia vakansseja. Vakanssien perusteena on nykyinen asiakasmitoitus (30 asiakasta/sosiaalityöntekijä) ja tästä aiomme pitää myös jatkossa kiinni.

Tiimin asiakkaat ovat eri puolille Suomea lastensuojelulaitoksiin sijoitetut lapset ja heidän läheisensä. Sosiaalityöntekijänä tehtäviisi kuuluu lapsen asioista vastaaminen, lapsikohtainen valvonta sekä päätösten valmistelu ja päätöksenteko. Työtehtäviisi kuuluvat myös työn dokumentointia sekä virka-aikana päivystäminen. 

Työ on monipuolista ja sisältää matkustamista eri puolilla Suomea sijaitseviin lastensuojelulaitoksiin. Voit matkustaa julkisilla liikennevälineillä tai omalla autolla. Työpisteesi sijaitsee Tikkurilan aseman läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää positiivista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Odotamme sinulta myös hyvää kirjallista ilmaisukykyä, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja lastensuojelun tuntemusta. Kyky pari- ja tiimityöhön ja reflektiiviseen työorientaatioon on oleellinen tehtävässä menestymisen kannalta. 

Lastensuojelun sijaishuollon tuntemus katsotaan eduksi. 

Kelpoisuuden täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös sosiaalityön loppuvaiheen opiskelijat, joilla on oikeus toimia määräaikaisena sosiaalityön sijaisena. Meillä on mahdollisuus myös osa-aikatyöhön opintojen ohessa.

Sijaishuollon tiimejä on Vantaan ja Keravan lasten sijaishuollossa neljä, kaikissa on oma johtava sosiaalityöntekijä ja sosiaalityöntekijöitä sekä sosiaaliohjaajia.  Laitoshoidon tiimissä on sosiaaliohjaaja, joka toimii työparina sosiaalityöntekijälle. 

Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi oma tai jaettu työhuone, osaava ja sitoutunut työyhteisö, säännöllinen työnohjaus ja lähiesihenkilön sekä lakimiesyksikön tuki. Tarjoamme sinulle vuoden ajan kuukausittaisen teemakoulutuksen, perehdytyksen lastensuojelutyöhön, ammattitaitoisen ja osaavan tiimin sekä joustavat etätyökäytännöt. Saat kollegamentorin tueksesi. 

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen lastensuojelussa on otettu käyttöön systeeminen työote, ja tiimityöskentelyssä mukana on perheterapeutti. Hyvinvointialueen järjestämisen tuen yksikkö tekee yhteistyötä sijaishuollon tiimien kanssa valvontakysymyksissä.

Asiakasmitoituksen piiriin kuuluvalle sosiaalityöntekijälle maksetaan 1.8.2023 alkaen kolmen kuukauden jaksoissa 420 euroa rekrytointi- ja sitouttamispalkkiota.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue?  

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla     

  • lounasedun 
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun 
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut 

Olemme kompaktin kokoinen, lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa

Tutustu tuleviin työkavereihisi > Töissä VAKEssa -blogit 

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 01.04.2024 tai sopimuksen mukaan
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Virkasuhde
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Toimistotyöaika
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote,
Tehtäväkohtainen palkka: 4151,37 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä + 3 kk jaksoissa maksettava 420 euron rekrytointi- ja sitouttamispalkkio.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00. 

Jäikö jokin askarruttamaan?  

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme: 

sosiaalityön lähijohtaja
Green Pia
0400-515837
pia.green@vakehyva.fi

Johtava sosiaalityöntekijä Pia Koskikuru
043-8254400
pia.koskikuru@vakehyva.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella työskentelee 5 400 osaavaa asiantuntijaa ja ammattilaista. Olemme kaikki hyvantekijöitä! Keskitymme siihen, missä olemme parhaita, päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen  ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä 280 000 asukkaan parissa.  Olemme Suomen monikulttuurisin kaksikielinen hyvinvointialue. Työkielemme on suomi. 

Lue meistä lisää Meille töihin-sivullamme ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#VAKE #hyvantekijät 

Osaamisalue: