Pohjois-Karjalan Koulutuskuntayhtymä

Laitoshuoltaja

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 16.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 06.05.2024, 15:00
  • 06.05.2024, 15:00

Laitoshuoltaja

Laitoshuoltaja, Pohjois-Karjalan Koulutuskuntayhtymä, Joensuu

Haemme laitoshuoltajaa Joensuun alueelle 1.8.2024 alkaen. Aluksi työalueena on Peltolan kampus, mutta myöhemmin työtehtävät voivat sijoittua myös Kaislakadulle, Niskalaan, Jukolaan tai Niittylahteen.

Tehtäviin kuuluu ylläpito- ja perussiivous- sekä asiakaspalvelutehtäviä pääsääntöisesti oppilaitostiloissa, kuten luokissa, työsaleissa, saniteettitiloissa, ruokasaleissa, kokous- ja toimistotiloissa.

Työaika sijoittuu klo 5.30 – 20.00 välille. Työ tehdään sekä yksin että tiiminä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Laitoshuoltajan tehtäväkohtainen palkka on 2220,33 euroa/kk. Maksamme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksen määrän mukaan voi olla 3 % tai 8 %. Työaika on 38,25 t/vk.

Edellytämme vähintään soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta tai alan tutkintoa.

Arvostamme joustavuutta, vastuullisuutta, tiimityötaitoja ja innostuneisuutta puhtausalaan. Eduksi luetaan puhtausalan työkokemus oppilaitostiloista ja Riverian tuntemus. Odotamme hakijalta asiakaslähtöisyyttä ja iloista otetta tuottaa puhtauspalveluja. Tehtävän hoitaminen vaatii liikkumista Riverian yksiköiden välillä, joten B-luokan ajokortti on välttämätön. Eduksi luetaan mahdollisuus oman auton käyttöön.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Opinto- ja työkokemusta koskevat todistuskopiot pyydetään tallentamaan hakemuksen liitteeksi Kuntarekryssä. Liitteiden määrä on rajoitettu, mutta yhteen liitteeseen voi sisältyä useita dokumentteja.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria tarjoaa sinulle upeat puitteet merkitykselliseen työhösi. Olemme yksi Suomen suurimmista ja menestyneimmistä ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjistä. Arvomme ovat asiakaslähtöisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus. Riveriassa olet osa moniammatillista työyhteisöä, jossa osaava, motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö on toimintamme perusta.

Tarjoamme monipuoliset kehittymismahdollisuudet, modernit työympäristöt sekä hyvät henkilöstöedut. Järjestämme henkilökunnallemme osaamista tukevia koulutuksia ja kannustamme työntekijöitämme oman osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme lakisääteisten työterveyshuollon palvelujen lisäksi työterveyspainotteiset sairaanhoitopalvelut. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme tukea liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2220,33
Työ alkaa:01.08.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:2-vuorotyö
Hakemus:Lisätietoja antaa puhtauspalveluesimies Marja Mäkkeli, marja.makkeli@riveria.fi, p. 050 523 6984
Yhteystiedot:Mäkkeli, Marja, marja.makkeli@riveria.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: