RTK-Palvelu Oy

Siivoojia kesätöihin Hyvinkäälle

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 27.03.2023, 8:00
  • Suljettu 01.05.2023, 0:47
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Siivoojia kesätöihin Hyvinkäälle

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön! www.rtkpalvelu.fi

Kesätyöpaikkoja Hyvinkäällä. Onko tämä Sinun mahdollisuutesi tehdä merkityksellistä työtä?

Haemme energisiä, reippaita ja oma-aloitteisia KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ. Kesätyöpaikkoja on tarjolla aamu, ilta ja viikonloppuisin erilaisissa asiakaskohteissamme. Kohteet vaihtelevat toimistoista teollisuuskiinteistöihin, ja sinun osaamisesi ja kokemuksesi perusteella yhdessä katsomme sinulle soveltuvat kohteet ja työtehtävät.

Tarjoamme nuorille tärkeää työkokemusta. Olemme vastuullisesti toimiva työnantaja ja olemme sitoutuneet toimimaan Vastuullinen kesäduuni-kampanjan arvojen mukaisesti. Me perehdytämme sinut asiaankuuluvasti tehtäviin ja tuemme sinua koko työsuhteen ajan. Auki olevia tehtäviä on jatkuvasti ja työsuhteet vaihtelevat osa-aikaisista kokopäiväisiin ja aloitus sovitaan joustavasti. Hae siis rohkeasti meille töihin!

Etusijalla tehtäviin valittaessa ovat 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Mainitse ajanjakso, milloin olet käytettävissä, ja haetko kokoaikaista vai osa-aikaista työtä. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Laura Reinikainen etunimi.sukunimi@rtkpalvelu.fi. Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 30.4.2023

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä ja työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään.

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.