Patria

Asentaja

  • Sijainti Jämsä
  • Julkaistu 14.02.2024, 8:00
  • Suljettu 06.03.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Asentaja

 

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Haemme Jämsän Hallin toimipisteelle

Asentajia

osaksi lentävän kaluston huoltoja, kokoonpanoa ja testausta. Tehtävässä tulet tekemään etenkin pyörä-, jarru- ja ilmalaitehuoltoja sotilasilmailussa käytettäviin laitteisiin. Tulet työskentelemään osana noin 20 henkilön tiimiä, joka koostuu pääsääntöisesti asentajista sekä muutamasta asiantuntijasta. Työtä tehdään hyvässä hengessä ja tulet saamaan tiimiltä jatkuvan tuen työllesi. 

Millaista tekijää etsimme

Odotamme valittavalta henkilöltä oma-aloitteista ja huolellista työskentelytapaa sekä halua oppia uutta. Voit olla aloitteleva tai pidempää kokemusta kartuttanut tekijä perehdytämme sinut tehtäviisi. 

Työssä onnistumista tukevat: 

  • Soveltuva teknisen alan koulutus esim. lentokoneasentaja 
  • Englannin kielen kirjallinen osaaminen
  • Tarvittaessa valmius työskennellä 2-vuorossa aamu- ja iltavuoroissa

Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen mekaanisista laiteasennus- tai huoltotehtävistä sekä koneistusosaamisen. 

Mitä tarjoamme sinulle

Sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä osaavassa työyhteisössä. Tässä työssä pääset syventymään tuotteisiimme, jotka ovat teknologioiltaan maailman kärkeä. Meillä pääset tekemään sellaista mitä muualla et pääse edes näkemään. Saat käyttöösi Patrian henkilöstöedut kuten työsuhdepyöräedun, vuosittaisen tulospalkkiomallin sekä kattavat työterveyspalvelut.

Haluaisitko olla osa tarinaamme?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi 5.3.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Manager Components Leena Syvänen puhelimitse 0408693402 keskiviikkoisin 21.2. ja 28.2. kello 13-14.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?
1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Osaamisalue: