RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, julkisen liikenteen toimijat, päiväkodit ja terveysasemat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein! 

Oletko siivousalan ammattilainen valmiina vastuulliseen rooliin siivouskohteiden operatiivisen toiminnan vetämisessä?
 
Vahvistamme pääkaupunkiseudun yksikköämme useilla SIIVOUKSEN TYÖNJOHTAJILLA!

 

Tehtävänkuva ja odotukset

Etsimme osaajia eri tasoisiin työnjohtotehtäviin monipuolisiin siivouskohteisiin. Tehtävänkuva ja sijoituspaikka arvioidaan osaamisesi ja aiempi kokemuksesi pohjalta. Voit siis olla jo pidempään esimies- tai ohjaustehtävissä toiminut tekijä tai seuraavaa askelta kiinteistöpalvelualalla etsivä, oppimishalukas ja vastuuntuntoinen osaaja.

Tehtävissä tulet toimimaan tiiviisti sinulle nimettyjen kohteiden tiimin kanssa sekä asiakasrajapinnassa. Tehtävänkuvastasi riippuen osallistut päivittäisessä työssäsi kohteiden operatiivisen toiminnan sujuvuuden varmistamiseen mm. työntekijöiden perehdytyksen, tarviketilausten ja työvuorosuunnittelun muodossa.

Siivouksen työnjohdon tehtävissä menestyäksesi tulee sinulla olla jo vahva ymmärrys siivousalan tehtävistä, paineensietokykyä ja valmiudet nopeaan päätöksentekoon, Työntekijöiden kanssa kommunikoinnin toivomme onnistuvan sinulta tarvittaessa sekä suomeksi että englanniksi.

 

Työsuhde

Työsuhteet solmitaan vakituisina ja kokoaikaisina ja alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhteissa sovelletaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja palkkaus on erillisen sopimuksen mukaan.

 

Mitä tarjoamme?

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.

 

Lue lisää urasta RTK-Palvelulla palveluesimies Markku Räsäsen kertomana: www.rtkpalvelu.fi/uratarina/palveluesimies-markku-rasanen/

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!

 

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n rekrytointivastaava Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 13-15).

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu Oy on Suomen johtavia kiinteistöpalvelualan yrityksiä 40 vuoden kokemuksella. Konsernin liikevaihto on n. 120 milj. euroa ja sen palveluksessa työskentelee maanlaajuisesti noin 3500 alansa ammattilaista.

RTK-Palvelu tarjoaa siivous-, kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.
www.rtkpalvelu.fi