DiOpe

Aluepäällikkö

  • Sijainti Uusimaa
  • Julkaistu 12.04.2024, 12:00
  • Haku päättyy 05.05.2024, 23:59
  • 05.05.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Aluepäällikkö

Rakennuttajatoimisto HLC Oy on rakennushankkeiden johtaja, rakennuttaja ja valvoja aina tarveselvityksestä takuuajan tehtäviin saakka. HLC tarjoaa lisäksi mm. työmaavalvontaa, koordinaattoripalveluita, kiinteistökehitystä sekä muita asiantuntijapalveluita kuten julkisten hankkeiden erityistehtäviä. 

Etsimme pääkaupunkiseudulle uuden yksikkömme vetäjäksi kehittämismyönteistä ja käytännönläheistä

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

Ensimmäisessä vaiheessa pääset käynnistämään pääkaupunkiseudun yksikkömme toimintaa. Tehtäviisi kuuluvat mm. oman tiimisi rekrytointi, prosessien kehittäminen sekä palvelujen markkinointi ja myynti. Lisäksi toimit asiakasprojekteissamme hankkeiden johtajana, rakennuttajana ja valvojana.

Yksikön käynnistämisen jälkeen vedät ja kehität toimintaa strategiamme mukaisesti. Vastaat siitä, että asiakkaamme saavat palveluja arvojemme mukaisesti eli laadukkaasti, aikataulussa, kustannustehokkaasti ja inhimillisesti. Osallistut aktiivisesti palvelujen tuottamiseen ja kehittämiseen yhdessä tiimisi kanssa. 

Odotamme sinulta näyttöä kehittämisprojektien vetämisestä, vahvaa kokemusta rakennuttajakonsultin tehtävistä tai rakennustyömaan johtotehtävistä, systemaattista työskentelytapaa sekä soveltuvaa teknistä koulutusta. Eduksesi katsomme aiemman esihenkilökokemuksen ja pääkaupunkiseudun tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omalta osaltasi uuden yksikkömme toimintaan alusta alkaen. Tukenasi sinulla tulee olemaan koko HLC:n ammattitaitoinen, avoin ja välitön sekä hyvin työssään viihtyvä porukka.

Lähetä hakemuksesi 5.5.2024 mennessä oheisen linkin kautta. Voit myös kysyä lisätietoja henkilöstön ja yritystoiminnan kehittäjä Nina Vainiolta (nina.vainio@diope.fi tai 040 570 7636). 

Odotamme innolla uuden yksikkömme käynnistymistä – tervetuloa toteuttamaan sitä kanssamme!

LAADUKKAASTI│AIKATAULUSSA│KUSTANNUSTEHOKKAASTI│INHIMILLISESTI

HLC Oy 

Osaamisalue: